0

genelde isim bitince hemen interneti aciyorum bu siteye takiliyorum internetsiz yapamam herhalde çok bağımlısı olmuşum heran elimde telefon güzel memnunum takılıyorum isde baya bir süre elimden düşmüyor

1

daha çok sorumani de geçiyorum. bide sık sık youtubeye giriyorum. kaç saat olduğunu hiç tutmadım. ama ortalama günde yatana kadar vakit geçiriyorum internette.

0

çok fazla saatini iş gereğide keza öyle elimdene geleni yapıyorum ama

0

günümü internette sorumani ile takılarak geçiyorum. yani sabah bir giriyorum,akşama kadar sormani deyim cevaplıyorum habire yani kaç saat oluyor bir 12 - 13 saat oluyor.. herhalde para ihtiyaç var ne yapalım faturamı ödedim bak hem burası eğlenceli ,güzel ben seviyorum buraya.

0

2 veya 3 saat demek isterdim. fakat artık akllı telefonlarımız yeni bir organımız haline geldiğinden 2 3 saatlik zannettiğim süreç aslında günlük 4 5 saati buluyor.

1

bu siteye üye olduktan sonra bir günde en az 5 saat geçiriyorumdur bu süre 10 saate kadar çıkıyordur bazı günler. tam olarak sayanamadım ama sürekli olarak aklıma geldikçe zamanımı bu sitede geçiriyorum.

1

3 ila 5 saatimi harcıyorum. ortalama bence.