0

hepsiyle diyeyim. bazen açıyorum laptoptan diziyi, bir izliyorum akşama kadar. bir yandan da elimde telefon, sosyal medyada takılıyorum. bazen de hiçbirine vaktim olmuyor ev işinden koşturmacadan dolayı.. bürokrasi işleri falan da var tabi babamın vefatından sonra hala bitiremedik. ona koştur buna koştur derken bazen kendimi bile ihmal edebiliyorum.

0

telefon ile daha cok zaman geciriyorum ben telefon klavyesine alıştığım icin pek sorun olmuyor ve güzel oluyor hızlı hızlı soru cevaplıyorum.

0

genelde telefonda. çünkü evimde internet bağlı değil. olan internetim telefonda olduğu için çoğunlukla telefonda takılırım. nereye bakıyorsam yani. buraya da genellikle telefondan bağlanıp cevap yazıyorum.

0

bilgisayarla çünkü f klavyem iyi olduğu için buradan yazı yazmak daha kolay oluyor :)

0

benim telefon ve tabletim yok bu yüzden dolayı en çok bilgisayarımla vakit geçiriyorum ama gece uyumadan önce annemin veya babamın telefonunu alıp takılıyorum ondan sonra yerine bırakıp yatıyorum. ama kendime ait tablet yada telefonum olsaydı ya dışarı çıktığımda kulaklıkla müzik dinlemek için kullanırdım ya da misafirlikte falan canım sıkılınca çıkarır oynardım veya internetimiz ödenmemiş olursa kendi telefonumun internetiyle veya tabletimle bir şeyler yapabilirdim.

0

telefonla biglisayarı çok kullanıyorum. genelde oyun oynamak için bilgisayarı kullanırım. sosyal medyaya girerken telefonu kullanırım.

0

bilgisayarda telefondan daha çok vakit geçiriyorum . çünkü bilgisayarda film veya dizi türü şeyler izliyorum . bu yüzden bilgisayarda geniş ekranda vakit geçirmek daha çok hoşuma gidiyor . telefonu daha az kullanıyorum .

0

benim vaktim en fazla bilgisayar ile ve de aşağı yukarı telefonla da aynı düzeyde geçiyor ben tablet kullanmıyorum ama çocuklarım kullanıyor bende bulunanlar laptop masaüstü bilgisayar cep telefonu var yazılımcı olduğumuz için bunlarla vakit geçirmeniz müşterilerle cep telefonu ile diyalogda olmaması o kadar da bilgisayarda diyalogda olmamız şart dediğim gibi bunlar sayesinde hem de sorumani değil oradan da para kazanma fırsatını yakalayarak sorulara cevap veriyor um

0

tableti yok bilgisayarımda öyle telefonum akıllı her işim onunla yapabiliyorum

1

ben en çok telefon ile vakit geçiyorum. her işimi telefonla görüyorum. diğerleri ile daha az ilgileniyorum.

1

telegonumla daha çok vakit geçiriyorum. bilgisayarı nadir kullanıyorum. çünkü hem telefonun kullanışı daha kolay hem de bilgisayar benim gözlerimi çok ağrıtıyor.

1

artık pek bilgisayar tabletle uğraşan yok herşey telefonla hallediliyo

1

genel olarak telefonda vakit geçiriyorum tabii ki bilgisayarda da geçirdiğim oluyor ama bir bilgisayarda sadece şarkı dinlemek için açıyorum.telefonda ise genellikle sosyal medyaya biraz gezinmek için giriyorum ve daha sonrasında bu sitede takılıyorum ve bir daha da bırakamıyorum.

1

ben telefonla daha çok vakit geçiriyorum. herşeyi telefondan yapıyorum.

0

malesef tablet ve bilgisayar olmadığı için telefonla vakit geçiriyorum

0

şu aralar telefonum bozuldu diye bilgisayarda vakit geçiriyorum. genelde telefonda daha çok zaman geçiriyorum.