0

sandviç kek meyve suyu elma mandalina süt

0

yumuta peynir bal yoğurt ekmek poğaça
simit

0

temel olarak meyve kuruyemis sandevic cesitleri.. e ders saatlerine birde etut eklenirse 2 sandvic koyuyorum. ornek verecek olursam 1. gün ; hamburger , ceviz badem , mandalina , pogaca .
2.gun tost , kuru uzum , muz , kiymali pide.
3.gun kizimin istegi uzerine , patates kizartmasi,mandalina , tahin pekmez , tavuklu sandvic.
4. gun; tost :) kuru pestil , kaju , krep
5. gun ; hamur kizartmasi , peynir , istegi abur cubur , mandalina.

1

beslenme çantasina konulacak en onemli şeyler ceviz içi ,findik ,bagişikligi güçlü tutacak meyveler olabilir.bunlar portakal mandalina havuç vs olabilir.market ve bakkallarda satilan ucuz ve sagliksiz meyve sularini kesinlikle tavsiye etmiyorum

0

çocuğun her sabah yemek isteyebileceği yiyecekler konmalı çocuğun istemediği bir şey koyarsanız yemez yani bu işi çocuğa bırakın o istediği şeyleri size söyler bazı zamanlar bazı şeyleri koymanızı istemez bazen de yeni şeyler eklemenizi ister (yani rahat bırakın çocukları :d)

0

beslenme çantasına dışarıdayken atıştırmalık olarak kuruyemiş, meyve, kek ve tatlı konulabilir. bir öğün konulabilir ekmek arasıda olabilir saklama kabı varsa sulu yemek pilav, makarna, erişte vs. konulabilir ve yanına içicek konulabilir su konulabilir bunları tüketmek için çatal, kaşık, bardak konur.

1

beslenme çantasına ekmek arası besin ve meyve suyu konmalı.

0

domates haşlanmış yumurta bir parça beyaz peynir tereyağı bal reçel süt olması gereken aslında olan ekmek arası (: