0

romantik bir ortam nasıl hazırlamalıyız gün içinde hazırladığımız ufak ipuçları olmalı bunları köpeklere yazıp buzdolabından yatağınızın başucuna sevdigimiz görsün diye koymalıyız fonda romantik bir müzikle karşılayın yani bu bir telefonunuzdan açabileceğiniz klasik müzik olabilir veya ikinizin şarkısı olan bir müzik olabilir ortamda hoş bir koku olmasına dikkat edin bu koku sizin üzerinizde de olabilir ortamda yapmış olduğunuz bir küsür sıkmış olduğunuz bir parfümü kokusu da olabilir koku çok önemlidir özellikle görünmeyen hatırlanması gereken olaylarda o kokuyu tekrardan aldığımda olan hatırlaması da çok yardımcı olur yani koku hafızamız çok kuvvetlidir insanların korku hafızası gerçekten en eski olayları bile hatırlayabilir sevdiğin yemekleri öğrenerek şık bir masa kurarak mumları da yakarak sevdiği yemekleri mezeler şeklinde masaya koyabilirsin kırmızı dekore edilmiş bir masa dizayn edin çünkü kırmızı aşk şehvet ve ihtirası renk rengi bir masada taze çiçekler olmasına dikkat ederim ortanın los bir ışık şeklinde olmasına dikkat edin en sevdiğiniz fotoğrafları birleştirerek büyük bir çerçeve hazırlayın en sevdiğiniz çikolataları da yemekten sonra ikram edin romantik bir ortamın devamında yemekten sonra izlenebilecek romantik bir film seçilmeli ya da hoşlandığınız film türünü koymalısınız tabii ki yine unutmayalım ki doğru bir ışık çok önemlidir her zaman sevdiğimizi söyleyen cümlelerle de ortamın pekiştirebilirsin bu demek değildir ki her zaman bir şeyler yapmamız gerekiyor bazen sözlerimiz dedi ne kadar çok sevdiğimmizi gösterebiliriz

0

yaratmak rabbimize mahsustur kardeşim. yalnız oldugunuz, loş ışıklı, mis gibi çiçek kokularının olduğu ortam romantik olabilir.

0

klasik düşünmemek gerekir mum falan tamam romantik ama daha farklı olabilir. romantizmi güzel bir şiirle bile yapabilirsiniz.

0

romantik bir ortam icin romantik bir insan olmak gerekir . sonra bir ambiyans yaratirip o isin olmasini bekleriz . guzel sozcukler felan soylenir . zaten romantiklik varsa o ruhu hissedersiniz .

0

şarap, mumlar, loş ışık ve güzel bir müzik.

0

mum ışığı veya benzer bi loş ışık ideal seçenektir