0

zor bir durum ama karşılıklı olmayınca bir anlamı olmuyor aşık olduğum kişi beni istemiyorsa bende ondan soğurdum uzaklaşırdım zamanlada alışırdım

0

zorla güzellik olmaz hayat devam ediyor aslan parçaları yolunuza bakın.

0

o beni sevmiyorsa yapacak bir şey yok. ben onu sevmeye devam ederdim. sonuçta seven kişi benim. neden bırakayımki onu? platonik takılırdım ben de.

0

ben bırakırım kendimi daha fazla ezdiripte onun egosunu tatmin etmem açıkçası sevmezse sevmesin. hem sonuçta mutlu olmak için senin sevdiğine değil seni sevene git derler beni istemeyen bir kişiyi asla zorlamam isterse o bana gelir zaten ama gelmezse kendi tercihidir saygı duyarım

1

yeni aşık olduğum insan o da bana aşıktır öyle bir şey yaşamadığım için bu konu hakkında hiçbir şey diyemem çünkü eğer öyle bir şey olursa insanın o anı yaşaması gerekir o zaman ne hisseder ve ne yapması ne karar vermesi gerekir. böyle bir durumun olmadığı için bence ben eşime aşığım o bana aşık eğer bana aşık olmasa bana saygı duysa da yeter benim için.

0

beni sevmeyen bana asik olmayan biriyle olup aci cekmektense onsuz olup ask acisini cekmeyi tercih ederim.bunu hem kendime hem de karsida ki kisiye yapamam beni sevmeyen insani neden yanimda isteyim ki kesinlikle benin icin boyle bir durum soz konusu degildir.

0

eğer beni sevmiyorsa bana karşı birşey hissetmiyorsa bende duygularımı kalbime gömerdim önüme bakardım zorla güzellik olmuyor

0

aşk gerçekse bırakmak diye bir şey söz konusu olabilir mi. soru çok yanlış. yani bu tür düşünce. aşk ya vardır ya da yoktur. karar vermekle bitiremezsiniz, öyle oluyorsa o karşılıklı çıkar ilişkisi beklentisi olur ve zaten aşk değildir. bir çeşit ilişkidir, ancak onu bitirebilirsiniz. ben tek taraflı yaşayamam bunu beni sevmeyecek mi diye bekleyemem cevapları da bu bağlamda çok yanlış oluyor, o cevaplarda sözü edilen şey aşk değil. aşk dediğiniz bambaşka bir şey, artık aşklar da değişti gerçek aşk ara ki bulasın. fakat adda var her şeyde olduğu gibi içi boşaltılmış bir kelime olarak kendi gitti adı kaldı.

böyle olduğu için de herkes herkese aşkım diyor, ucuzladı

1

ben geçen sene aynı bu durumdaydım kızı çok seviyordum fakat kız beni sevmiyordu hatta sevdiğimi bile bile başka bir çocukla sevgili oldu ama ben hiç bırakmadım sevmeye devam ettim şuan hala çıkıyorlar ve çok mutlu her gece ben ağlayan oldum ama yapıcak bir şey yok sevgiye aşka artık inanmıyorum ben

1

gerçekten aşık olan biri aşkın kıymetini bilir platonikte olsa sevmeye devam eder. bence aşkın en saf halidir platonik. bir büyüdür, o büyü karşılık bulunca bozulabilir. ne olursa olsun sevmeye devam edin sevmedikçe sevilmedikçe hayat gittikçe çekilmez oluyor.

0

asıksam kafamın dıkıne giderim ve asık olmasını beklerımtabiki ugrasarak

0

benim aşık olduğum insan bana aşık değilse ,ben platonik aşk yaşayamam ayrılırım.. yani benim aşkım ne olacak bir şey değil bu ben birine aşıksam karşımdaki insanın da bana aşık olmasını isterim.. her zaman tek taraflı bir aşk yaşamak istemem, zoruma gider kafamda soru işaretleri olur. bu beni ne zaman sevecek ,yoksa beni sevmeyecek mi? gibi sorular olur her zaman zaten aşk diye bir şey yoktur. insan bir kere aşk yaşar ve aşık olduğu insanı bırakamaz aşk karşılıklı yaşanan bir şeydir tek taraflı da her zaman olmaz dediğim gibi beni aşık değilse ben onu bırakırım arkama bile bakmam.. yarın bir gün gelmek istediğinde de ben asla ona geri dönmem hayatıma sokmam.

0

belli bir yerden sonra vazgeçmek gerekli diye düşünüyorum netice de tek kanatlı kuş uçmaz

0

bırakmayı tercih ederim güven sevgi sadakat olmazsa bişi kalmaz kendine eziyet olur

1

bırakırım değil bırakmak zorunda kalırım bencekızım yapacak bir şey yok o sen sevmiyorsun zaten gidecektir o yüzden yine geride kalan sen olacaksıncanım yansadadurumu kabullenmek zorundasın ama onu tamam herhalde ya zorla tuğba ile kafamı bir kısmında olur bırakırım ama kalbim bırakmaz gibi geliyor

0

aşk gelip geçici olduğu için beni sevmiyorsa bir insan ona olan sevgim kalmaz o yüzden bende onu sevmeyi bırakırdım

0

sevmek biri severken diğeri karşılık vermiyorsa bu karşı taraf için bir eziyet olabilir. ama ben vazgeçme taraftarı değilim. çünkü diğer sevgiyi herkes yapabilir ama biri sevmedin karşılıksız sevmek güzel olur diye düşünüyorum. çünkü nedenine gelecek olursak onun başına bişe gelse direk senin canın yanar ve hep onun yanında olmak ve bulunup ona yardım etmek istersin. böyle durumda bunun adına aşk denir. aşklar her zaman karşılıklı olacak diye bir kaide yoktur. bazen aşk soğuk su gibi olabir.

0

aşık olduğum kişi gerçekten beni sevmiyorsa ona açılmak neden mi çünkü ben utangaç biriyim eğer karşımdaki beni sevmiyorsan ya aşkımı kalbime gömer ya da ondan vazgeçerim şu ana kadar bir kaç kişiyi sevdim ama onlar hiç birine seni sevmiyorum seviyorum dedim ama onlara seviyorum demiyorum neden mi eğer ona sebep seni seviyorum desem benden uzaklaşır ve ona da uzak olursan daha kötü olurum onun yanında ona bir dost gibi yaklaşarak daha mantıklı.

0

sevdigin seni sevmiyor diye sevmekten vaygeçilmez.

0

aşık olduğum kişi beni sevmiyorsa eğer ve ben görevimi yerine getirdiysem bırakırım tabi ki. ben uğraşmış, çabalamışsam ama karşı taraf sevmiyorsa zorla güzellik olmaz. her şey kişinin vicdanının rahat olmasına bakıyor. vicdanın rahatsa sıkıntı yok. gerisi karşı tarafın bileceği iş. sana değer vermeyen insana değer verip onun için ömrü heba etmeyi pek mantıklı bulmuyorum. üzülen sen oluyorsun ama karşı taraf hayatına güle oynaya devam ediyor. hep böyle olmuştur. onun için rahat olmak lazım. olayları akışına bırakmak lazım. onun kalbinde başkası varsa güle güle.