0

daha önce aşık olmadım şuandada aşık değilim :)

0

evet şuan biri var aşığım diyemem ama hoşlanıyorum kendisi narin ince bir kişi ve bu dünyada en iyi şeyleri hak ediyor

0

rn don 17,18yaslarindq aşik olmustum,su an ellili yaşlardayim .guzel bir duyguymus ama olmadi.

0

şöyle bir söz okumuştum bir kadının kalbinde bir mayin vardır.ve o mayına basan adam giderse kadının kalbi paramparça olur ve dağılır.ve bundan sonra kim gelirse gelsin artık o kalbi yeniden dağıtamaz.neyse konu bana dönecek olursa evet aşık oldum.aşık olunca kendimden çok onu düşünürdüm.yukarıda bahsettiğim söz deki kadın değilim çünkü benim kalbim sevgiye açık bir kalp ve bir tane mayın yok.ama her kalbime giren insan da bu mayina denk gelmiyor tabi.bu nedenle suanda da birisi ayak bastı bu mayına ve ben onu çok seviyorum.aşk fedakarlık demekse eğer,kendin kadar onu da çok düşünüyor olmak ise ben bu adama aşığım.ve bırakmaya hiç niyetim yok.rabbim hepimiz hakkında hayırlısını eylesin ve gönlüne göre versin..

0

şimdiye kadar ne sevgilim oldu ne de aşık olduğum biri oldu.ama ben aşk mi hoşlanır mi bilemediğim birşey yaşıyorum deli gibi kisakaniyorum hani erkekler eşlerini kapatır yada evden çıkarmak istemezler ya nerdeyse bende onu bir hücreye kapatacam o derece saplantili ve bağlıyım sevdigime. kiskaniyorum ben onu kimseye gulmesin kimseyle olmasın kızlarla konuşmasın yanibasimdan ayrılmasın sadece beni sevsin istiyorum o kadar takintiliyim ki anlatamam. benim dokundugum birine yada optugum birini başladı opsun dokunsun istemiyorum .birtek benim olsun ben onu çok seviyorum.sürekli onu düşünüyorum. bağımlılık oldu yanindayken bile onu özlüyorum.

0

daha önce ufakken aşık olmuştum ondan sonrakiler genel olarak hoşlantıydı benim için ama suan aşık olduğum bir kız var ve ben onu oda beni çok seviyor annemde kendisini cok seviyor her gün bize çağırıyor aşık olmak cok güzel bir şey birde karşılıklıysa harika bir şey allah herkesi mutlu etsin inşallah.

0

daha önce gercek anlamda sadece bir defa ask denilen duyguyu yasadim.onun haricinde hoslanti vs gibi seyler oldu ama kesinlikle adi ask falan degildi.cunku yıllar önce yasadigim askin nasıl bir duygu oldugunu coktan tadan ben sonrakilerin ask degil hoslantıdan ibaret oldugunu biliyordum.

0

evet aşığım ilişkim yenuı daha 120 gün mutluyum lakın hayatın cılvesı vurmasın da yeter

0

daha önce aşık oldum bir daha da asla olmam

0

şuan sevgilime deliler gibi aşığım .. iyi ki var

0

katılıyorum çok kötü birşey keşke iki taraflı olsa

0

ilk 8.sınıftayken olmuştum tek taraflı olunca cidden çok kötü bişey