0

oldum ve çok ağladım geceleri bilirim benle konuşurken nişanlı olduğunu öğrendim çok ağladım

0

oldum allah kimsenin başına vermesin diyemem çünkü gerçekten dünya üzerinde aşkı yaşayabilecek kadar yaşayabilen insan sayısı çok azdır. herkes sevsin sevmeye aşık olmaya ihtiyacımız var herkes sevsin sevelim sevilelim her manada

0

aşık olmam demedim demiyorum çünkü aşk güzel bir duygu iyiki aşık olmuşum

0

tabikide hiç aşık olmam diyodum.. tabiki 3 sene önce.. aşkı asla tarif edemem insanlar aşkı çook farklı yaşayabiliyo kimisi aşırı tutkulu kimisi çok narin ve sakin kimisi aşırı heycanlı ve dolu dolu... ama aşık olmak çook güzel bi duyguu.. inşallah bigün herkes yaşar bu duyguyu tabiki kötü sonuçlanmadan

0

bence öyle insanlar vardır.ama emin olunki şuna , hayat öyle bir şeyki mesela ben.önceden o kadar çok çabuk aşık olurdum ve kendimi o kişiye kaptırırdımki..sonra bi ara babam öldü.ve ben kendimi o işlerden tamamen çektim.inanın insanın başına bazen öyle şeyler geliyorki seçim yapmak zorunda kalıyor ve o tür şeylerden bir süre sonra soğuyabiliyor.ben belki istisna olabilirim ama benim gibi olanları da vardır eminim. evet aşık oldum bir çok kez.ama bundan sonra olmam.sanmıyorum..

0

aşık olmak oyun işi değildir.her önüne gelene aşık olan kişide yalan söylüyodur.ben aşık oldum birisine,vuruldum ona.ondan başkasını düşünmedim hiç başkasını görmüyordu gözüm.yaklaşık 1 yıl söylemedim ona aşık olduğumu.sebebi ise utanmaktı.ve bir gün geldi söyledim.o beni reddetti.ama ben ondan başkasını hala gözüm görmüyor o beni sevmesede ben onu sonsuza dek sevicem.

0

hiç aşık olmadım olmam demiyorum ne oldum değil ne olucam demeli insan herşey olabilir

0

ben oldum birkaç kez ama platonik aşk sanki daha heyecanlı oluyor.

0

az kişidir herhalde ben çok kez oldum aşk güzel bişey

0

ben hiç aşık olmadım ve aşık olmam diyen insanların doğru söylediklerine inanmıyorum. belki gerçekten aşık olmamış olabilirler ama bu aşık olmayacaklar demek anlamına gelmiyor. aşkın ne zaman ve nerede geleceği belli olmaz. insanlar hiç beklemedikleri yerde aşk ile tanışa bilirler. fakat bir insan hayatında 1 kere aşık olur. bende bu sıramı saldım ve bir daha aşık olacağımı düşünmüyorum.

0

bir insan aşık olmamış olabilir fakat asla aşık olmam diyemez. bu insanın elinde olan bir durum değildir. ne aşık olup olmamaya karar verebilirsiniz, ne de kime aşık olacağınıza.

0

aşk insanın karşısına hayatı boyunca sadece bir kere çıkar bence.

1

kimse aşık olmam diyemez, dememlidri bana göre. çünkü aşk herkese nasip olmayabilir ama her zaman insanın kapısını çalmadan kalbine kadar girebilir. :) davetsiz misafirdir. istediği zaman gelir, istediği zaman da gider aşk. :)