0

istanbulspor futbol kulübü 4 ocak 1926 tarihinde istanbul'da kurulan bir takımdır. ve şu an ptt 1 lig'de mücadele eden takımlarından biridir. bana göre çok başarılı bir futbol takımıdır. ancak ptt 1'inci lig'de şu an üst sıralara çıkmayı oynuyor. benim düşünceme göre istanbulspor kesinlikle teknik direktörünün değiştirmelidir. şu an başlarında olan fatih tekke başarılı bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum. çünkü baktığımız zaman bayağı bir düşüş yaşadı. takım bunun tek sebebi olarak da fatih tekkeyi görüyorum teknik direktör değişimi yaparlarsa eğer, kesinlikle çok üst sıralara oynayacaklarını düşünüyorum.

0

istanbul spor kulübü 1926 yılında kurulmuş başarılı bulduğum bir kulüptür. kurulduğu yıllarda pek fazla desteklenmediği için iyi yerlere gelememiştir. şu anda bir üst lige çıkabilmek için biraz daha galibiyetleri arka arkaya sıralaması gerekiyor.

0

yanıt kısa ve ortak olacaktır. daha neti şimdiki başakşehir'in yaptığını ondan önce istanbul spor yapmış ünlü ve yaş almış kaliteleri bünyesinde toplamıştır. 4 ocak 1926 yılında kurulmuştur.

1

istanbulspor kulübü, 04 ocak 1926 tarihinde kurulmuştur.