0

vanspor 1982 yılında ülkemizde van ilinde kurulan bir takımdır. şu an 3 lig'de mücadelesine devam eden vanspor bana göre çok başarılı bir takımdır diye düşünüyorum. dün oynanan boluspor ile ziraat türkiye kupası'nda başarılı bir maç çıkardılar. ve maç 2-2 berabere bitti bana göre ptt 1.lig takımlarından biri ile mücadele eden vanspor gerçekten gayet başarılı bir futbol ortaya koydu ve maçtan beraberlikle ayrıldı. ilk maçta bayağı bir fark yemişti. o yüzden ziraat türkiye kupası'ndan elendi ancak ben van spor'un böyle bir futbol oynadığını bilmiyordum. izlediğim maçtan nasıl bir takım olduğunu anladım. eğer böyle oynamaya devam ederse bence üst liglere doğru çıkacaktır diye düşünüyorum.

0

van spor kulübü 1982 yılında kurulmuş kulüptür. van spor türkiye'de 3. ligi'nde şu anda oynamaktadır. van spor futbola pek fazla önem vermediği için sadece eğlence amaçlı futbol oynadıklarını düşünüyorum. çünkü altyapıdan kendi oyuncularını geliştirmeye çalışıyor. ilerleyen zamanlarda geliştirdiği oyuncular daha iyi yerlere gelebilecektir. 3 lig'de van spor'un inişli çıkışlı performansları devam ediyor ve orta sıralarda yer almaktadır. bu yüzden bir üst lige çıkmak istiyorsa ya takım transferleri çok iyi yapması gerekiyor.

0

vanspor 1982 yılında kurulmuş bir takımdır ve ülkemizde şuan 3 ligde futbol oynamaktadır çok başarılı bir takımdır eskiden biraz takip ederdim şuan nasıl gidiyor bilmiyorum.

1

vanspor, van büyük şehir belediyespor 3 ncü ligde maç oynamaktadır.
1982 yılında kurulmuştur.