0

napoli futbol takımı 1 ağustos 1926 yılında italya'da kurulan bir futbol takımıdır. ve baktığımız zaman italya futbol ligi'nde şuan juventus takımından sonra en büyük takımdır diyebilirim. son senelerde özellikle çok yükselişe geçtikleri ortadadır juventus son 8 senedir üst üste şampiyon oluyor. ancak napoli son 2 senedir buna karşı koymaya çalışıyor ancak başaramıyor. bu sene yine napoli ile juventus arasında büyük bir mücadele devam ediyor. bana göre yine de napoli dur diyemeyecek ancak ben seneye napoli'nin şampiyon olacağını düşünüyorum. çünkü oynadıkları oyun gerçekten çok kaliteli oyundur. baktığımız zaman napoli takımı bu sene uefa şampiyonlar ligi'nde son oynanan liverpool 1-0 kaybettiler.ve şampiyonlar liginden uefa avrupa ligi'ne düştüler. umarım napoli uefa avrupa ligi'nde istediği başarılar elde eder lig'de bu sene şampiyon olacağını düşünmüyorum. ancak ikinci olacaklarına kesin gözüyle bakıyorum. genel olarak napoli takımı çok başarılı bir takımdır.

0

napoli kulübü oldukça başarılı ve 1926 yılında kurulmuş bir italyan kulübüdür. napoli kulübü italya ligi'nde ve avrupa maçlarında oldukça başarılı kulüpler arasında yer aldığını bilmemiz gerekiyor. özellikle bu sene juventus takımının arkasında devam ediyorlar. oynadığı oyuna baktığımız zaman gerçekten başarılı bir takım ve genel anlamda maçlarında hep gol attığını görüyoruz. forvet hatları oldukça başarılı ve gol pozisyonlarına oldukça fazla giriyorlar. bu sene italya ligi'nde büyük bir ihtimalle juventus takımı yine şampiyonluğu alıp gidecektir. çünkü real madrid takımından oldukça profesyonel bir oyuncu aldılar. yarı dönem içerisinde teknik adamları oldukça başarılı transfer sezonu geçirmesi gerekir. eğer bunu yaparsalar ikinci yarıda oldukça başarılı olacaklar ve şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerdir. özellikle napoli taraftarına baktığımız zaman oldukça başarılı taraftarı ve her maç hiç kaçırmadan stadı tamamen full doldurduklarını görüyorum. napoli takımının teknik adamı oldukça başarılı ve şu ana kadar takımın başına gelmiş en kaliteli teknik adamdır.

0

napoli italya seri a da juventustan sonra en güçlü takım konumundadır şu an şampiyonlar liginde mücadele etmektedir ligde ise ikinci sıradadır bu sene istenildiği kadar iyi olmasada sonuc olarak iki kulvardada cok iyi gidiyorlar napoli futbol kulübü 1926 yılında kurulmuş bir takımdır.

0

1 ağustos 1926 yılında kurulmuş italyan futbol takımı.