0

olympiakos futbol takımı yunanistan'ın pire şehrinde kurulan bir takımdır. ve 1925 yılında kurulmuştur baktığımız zaman olympiakos takımı özellikle 2005 senesinden sonra gerçekten çok başarılı bir istatistik çizmiştir. özellikle son senelerde her sene şampiyon olan bir takım haline gelmiştir diyebiliriz. uefa avrupa liginde ise bu sene gruptan çıkmayı başardılar. eğer böyle oynamaya devam ederlerse ben uefa avrupa liginde pek ilerleyeceklerini düşünmüyorum. çünkü geçmiş senelere oranla olympiakos takımı bayağı bir düşe geçtiklerini düşünüyorum. benim olympiakos için düşüncelerim, bu senin lig'de şampiyon olamayacaktır uefa avrupa ligi'nde ise son 16 turunda elenecektir diye düşünüyorum.

0

olympiakos futbol kulübü 1925 yılında kurulmuş başarılı bir kulüptür. şu ana kadar lik içinde özellikle çok başarısı ve şampiyonluğu mevcuttur. bu sezon da oldukça başarılı bir şekilde ilerliyorlar ve bir an önce kendilerini tamamen lig şampiyonluğuna odaklanmaları gerekiyor. inşallah olympiakos takımı daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum.

0

yunanistan ekibi olympiakos gerçekten zamanında çok iyi oynayan bir takımdı.şu anda da aslında o kadar kötü oynadığını düşünmemek lazım.ligi'nde gerçekten başarılı olduğunu görebiliyoruz ve üst sıralarda yer alıyorlar.ama bir 2 yıldır şampiyonlar ligi'ne katılamayan bir takım olduklarını görebiliyoruz.uzun yıllar gerçekten güzel bir kadroları vardı ama son zamanlarda bu kadrolarını bozdular. özellikle teknik adam gittikten sonra tamamen bozuldu sakın daki enerji.bu yüzden biraz daha toparlanma ları için zaman lazım diye düşünüyorum ve avrupa'da büyük iş yapacaklarını da düşünüyorum açıkçası. bunun için biraz daha gayret etmeleri lazım ve iyi transferlerle kendilerini toparlayacak larını tahmin ediyorum.

1

yunanistan'ın pire şehrinde bulunur ve 1925 yılında kurulmuştur.