0

arsenal futbol kulübü 1886 yılında kurulmuş ve ingiltere premier ligi'nde özellikle çok başarı elde etmiş bir kulüptür. arsenal kulübü taraftarı oldukça her maça yoğun ilgi gösterdiği için takımının başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar. arsenal takımı kariyeri boyunca bir çok kupa kazanmış ve daha da kazanmaya devam edecektir. bu sezon inişli çıkışlı performans hala devam ettiğini düşünüyorum ve bir an önce toparlanmaları gerekiyor.

0

arsenal futbol takımı 1886 yılında kuruldu. ve bu takım londra'nın kuzeyinde yer alan islington ilçesinde kurulan bir futbol kulübü olmuştur.şu an arsenal hakkında bilgi verecek olursam, arsenal ligde iyi bir performans sergiliyor özellikleri ara galibiyet serisi yakalanmıştı, ancak seriyi bozdu var var sene bu sene ligde çok güzel gidiyor. şampiyonlar ligi'nde ise kendisine yer bulamadığı için uefa avrupa liginde yer alıyor bana göre uefa'da final oynayacaktır.

0

1886 yılında kurulan bu köklü kulüp ligde yıllardır başarı sağlayamıyor.arsene wenger yönetiminde son şampiyonluğu 2004 yılında kutlamışlardı.

0

arsenal futbolu 1886 yılında kuruldu londranın kuzeyinde yer alan islington ilçesinde kurulan bir futbol takımıdır.