0

düzce spor futbol kulübü 1967 yılında ülkemizde düzce ilinde kurulan bir takımdır. bana göre bu takım ülkemizde pek bilinmiyor diyebilirim. çünkü düzcespor bu takıma yatırım yapamıyor. bu yüzden bu takım üst liglere doğru tırmanıyor o yüzden başarıda gelemiyor diyebilirim. umarım düzcespor yakın zamanda toparlanır ve üst liglere doğru tırmanır benim düzcespor hakkında bildiğim bilgiler bu yöndedir.

0

düzce spor kulübü 1967 yılında kurulmuş bir kulüp olarak karşımıza çıkıyor. yakın tarihte kurulduğu için pek fazla gelişmediğini görüyoruz. bu yüzden takıma biraz olsun destek verilmesi gerekiyor özellikle maddi konuda. eğer istenilen performansı veremezler yakın zamanda kapatılmasını bile bekleyebiliriz. düzcespor taraftarı oldukça küçük bir kulüp taraftarı olduğunu görüyoruz. şu anda ligi'ne baktığımız zaman pek fazla başarılı maçlar çıkaran yiyorlar inişli çıkışlı performanslar ortaya koyduklarını görüyorum.

0

1967 yılında kurulmuş bir düzcespor olduğunu söyleyebiliriz.genel olarak birlikte büyük bir performans sergilediklerini söyleyebilirim. genellikle alt lig'de futbol oynayan bir takım ne biraz daha üstlükleri doğru tırmanması lazım diye düşünüyorum. biraz daha takıma katkı sağlamaları ve yeni transfer yapmaları lazım. arkalarında büyük bir kulüp olduğunu düşünüyorum her zaman arkalarında olacağını düşünüyorum.bu yüzden biraz daha maddi yönden sıkıntı yaşasalar da yarı döneme kadar idare edip transferleri gerçekleştirmeleri da lazım ki üst sıralarda yer alsınlar.

0

düzcespor futbol kulübe 1967 yılında kurulmuştur.