0

kastamonu spor futbol takımı 1966 yılında kastamonu'da kurulmuş bir takımdır. şu an bildiğim kadarıyla alt liglerde yer alıyor umarım bir an önce kendisini üst liglere doğru çıkartır.

0

kastamonuspor çok alt liglerde yer aliyor ama bir ara yooutbeda denk gelmistir bir macini izlemistim çok hücuma yönelik maçlar oyniyorlar dolayisiyla oynadiği maçlar çok zevkli geçiyor kastamonuspor 1966 tarihinde kurulmuş ve şu an alt liglerden üst liglere çıkmak için kiyasiya bir mücadele vermektedir.

0

kastamonu spor gerçekten beni alt liglerde dahi oynasa sevdiğim bir kulüp olduğunu söylemek isterim. kastamonu spor kulübü 1966 yıl kurulmuştur. bir defasında amaçlarına gittim arkadaş kastamonu'da aydı ve beni davet etmişti. ben de onu kırmadım ve maça gittim. gerçekten oynadıkları oyun pek mükkemmel diyemem ama eski zamanlarda biraz daha kuvvetli olduğunu biliyordum. arkadaşın anlattığına göre takıma fazla destek olmadığı için maddi yönden sıkıntılar yaşadığını söylemişti bana. bu yüzden bazı oyuncuları satmak gerektiği ve bu yüzden de bir yerden gelir gelmediği için yerine daha ucuz oyuncular almaya gayret göstermişler. bu yüzden de bu kadar aşağılarda kaldığını aslında eski oyuncularla büyük işler başarabileceklerini anlattı.ama yine de taraftarları olarak gerçekten memnun olduğum bir kulüp. çünkü yendiğinde ya da yenildiğinde herhangi bir taraftarın ağzından ya da stadın içindeki taraftarların toplu bir halde küfür ettiğini görmedim. bu türk futbolu adına gerçekten büyük bir başarı olduğunu söyleyebilirim. kastamonu kulübü inşallah büyük yerlere geleceğini umut ederim.

0

kastamonuspor futbol kulübü 1966 yılında kurulmuştur.