0

türkiyenin en başarılı ve vizyonlu teknik adamıdır. başarılarını anlatmakla bitmez.

0

fatih terim nam-ı değer imparator
imparator aslan adanalıdır. galatasaray'da futbolculuk kariyeri vardır.futbolculuk kariyerinin son maçında yati jübilesinde sahaya helikopter ile gelmiştir. daha sonra çeşitli kulüplerde teknik direktörlük yapmıştır. sonra 1996 yılında galatasaray'a gelmiş ve 1996-1997, 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000 yıllarında üst üste 4 kez galatasarayda lig kupasını kaldırmıştır. aynı zamanda uefa kupasını kaldırmıştır.daha italyada milan ve interde de teknik direktör olarak çalışmıştır. euro 2008 de türkiye milli takımını yarı finale kadar yükseltmiş ve almanyaya elenmiştir. euro 2016 fransaya türkiye milli takımını götürmüştür. ama arda turan başta olmak üzere burak yılmaz gibi kişilerle prim tartışmaları yaşamıştır. o laylardan sonra mekan basmış ve türkiye futbol federasyonu tarafında mill takım teknik direktörlüğünden kovulmuştur. daha sonra galatasarayda teknik direktör igor tudor gönderilince 2018 şubat ayında galatasaray'ın teknik direktör olmuştur. ve mayis ayından galatasaray ile 7. şampiyonluğunu yaşamıştır. ve şuan kariyerini galatasaray teknik direktör olarak devam ettirmektedir.

0

fatih terimle imparator lakabı vardır ve galatasaray için en büyük teknik direktörlerinden birisidir. galatasaray için ne anlami taşıyor, fatih terim eski yıllarda teknik bir adamdı, ve futbol oynadı ve yıllar geçmesine rağmen galatasaray için birçok kupa kazandırdı ve avrupa ligi'nin kazandırdı. gerçekten fatih terim'in şu ana kadar hakkı ödenmez ve hala şu an galatasarayımızın başında ve gerçekten oldukça güzel bu sene galatasaray'ın anlamında bir ilerleyiş sürüyoruz geçen sene mayıs ayında şampiyon olduk ve galatasaray'ın 21 şampiyonluğu kutladı ve gerçekten fatih terim'in oldukça büyük bir teknik direktör olduğunda bir kez anlamış olduk, fatih terim galatasaray'ın en büyük teknik adamıdır fatih terim hangi oyuncuyu alıp almayacağını çok iyi bilir. ve bütün aldıkları oyuncuları hepsi çok işe yaramaktadır şu an iki tane önemli transferler yaptı ve bir forvetimiz eksik o da inşallah yakında gelecek 2 tane forvetle ilgileniyorlar bitmiş olabilir az kaldı inşallah galatasaray böyle daha devam etmeye eder galatasaray gerçekten büyük bir spor kuruluşundan birisidir. ben gerçekten galatasaray'ı içimde yaşıyorum ben bursa'da yaşıyorum ve galatasaray'ın hiçbir maçına gitmedim hiçbir siteden bir gitmedim önünden geçtim, ama inşallah büyüyünce bir nasip olur da galatasaray'ın o büyük taraftarın yanında daha sen bize destek vermek istedim öte yandan fatih terim düşüncelerim bu takıma hiçbir zaman gitmek istemiyorum 2020 ne kadar sözleşme imzalandı. herhangi bir sorun olmazsa inşallah fatih terim 2021 yılına kadar bizle şu an ilgi oldukça güzel başladık ankaragücü'nü 6-0 gibi skorla mağlup ettik. sezonun şu an çok güzel başladık inşallah da böyle ilerleyip bir sıra gelip şampiyonlar ligi'ne bir kızla çıkmak ve avrupa liginde güzel bir ilerleyiş sürdürmek ve sonrasında ise mayıs ayında gene inşallah bir kez daha kupamızı kaldırmak istiyoruz. fatih terim hakkında bütün işlerin bu kadardır imparator fatih terim.

1

fatih terim tartışmasız türkiyenin en başarılı teknik direktörüdür türkiye futbol piyasasını ve ismini avrupa ve dünya futboluna çok iyi tanıtmıştır 2000 yılında galatasaraya uefa kupasını kazandırmıştır ve türkiye dünya kupasında 3. olduğu dönemde fatih terimin galatasaray ından 9 kişi ilk 11 oyuncusuydu avrupada en iyi takımlarda görev alan ilk ve tek teknik direktördür. asıl olan galatasaraydır der her zaman galatasarayın evladı babası kardeşidir fatih terim diye yazılır imparator diye okunur. imparator fatih terim