0

ya ne bileyim pek gerçekçi gelmiyor adamlar böyle deli deli kişiler buluyorlar ancak biz sokağa çıkarsak öyle insanlara pek rastlamıyoruz ve gerçekten bu can alıcı nokta oluyor ve insan inanamıyor. ne bileyim ya pek de inanasım gelmiyor yarısından fazlasını kurgu diye düşünüyorum.

0

çoğu röportaj kurgu bir kısmı gerçektir.

0

bütün sarı mikrofon röportajları gerçek gibi duruyor.oradaki kişilerin doğal olduğuna inanıyorum.

0

bence gerçektir. ülkede nasıl insanlar var ya..

0

gerçek olabilir tam kesin bir bilgim yok ama röportaj veren insanlar önceden para karşılığı ayarlanıp öylede yapılıyor olabilir çünkü gerçekten çok farklı görüşler var yok artık denilecek seviyede düşünceler mevcut o yüzden bu görüşler izlenme amaçlı önceden ayarlanabilir mi acaba diye geliyor benim aklıma ama net olarak gerçektir yada gerçek değildir diyemiyorum.

1

bazen çok saçma şeyler çıkıyor gerçekten. onların verdiği cevapları da cahil cesareti olarak değerlendiriyorum. kurgu olduğunu düşünmedim ama trollemek isteyen oluyordur tabi ki.

ama tutulunca kurgu yapmaya başlamış da olabilirler. gerçek hayatta da bazen şaka gibi dediğimiz durumlarla karşılaştığımız için çok da yadırgamamak gerekir galiba.

0

ben de doğru olduğuna inanıyorum bence de gerçektir sarı mikrofon röportajları.

0

ben inanmıyorum bence hepsi bir kuygudur. gercek olaylar veya gercek insanlar tarafından yapılacagını düşünmüyorum.

0

sarı mikrofon röportajları gerçektir ama bazı röportaj veren kişiler gündeme gelebilmek için bazı ilğinç şeyler yapabiliyorlar.

0

kesinlikle gerçektir. ülkede neler var değil mi?