0

gerçek aşka inanmıyorum. çünkü kaynımdan gördüm bu olayı, ablamdan gördüm .kaynım şu an eşi olan eltimi 10 sene gibi bir süre bekleyip 10 sene sonunda evlendiler ve 20 senedir mutlu bir hayatları var.ablam için de aynı şeyleri söyleyebilirim, üniversitede başlayan aşkları 28 seneden beri güzel bir evliliklede devam ediyor o aşkı bulamayan tek benim herhalde,

0

gerçek aşk denen şey sadece ve sadece ilahi aşk olabilir beşeri sevgilerin hepsi gelip geçicidir siz sevmeye devam etseniz bile karşı taraf elbette bu dünyadan göçüp gidecektir ya da siz geçip gideceksiniz ölümünü bir sevginin gerçek olduğunu düşünmek çok anlamsız.

0

insandan insana değişir kimisi inanır kimisi inanmaz gerçek aşkın varlığına . ben gerçek aşkın da bir yerlerde olduğuna inanıyorum . herkes aşkı farklı şekilde tanımlar veya farklı şekilde yaşayabilir . aslında aşka nasıl bakıyoruz onu nasıl görüyoruz önce bunu sormamız gerekiyor kendimize . aşk evet zamanla sevgiye dönüşüp devam ettirilen bir durum olarak görülüyorsa şayet neden gerçek aşk olmasın . aşık olupta bir ömür boyunca birbirine bağlı kalan birbirini seven çiftler görmüyor muyuz hala birbirlerine o ilk günkü gibi bakan insanlar . bunlar tabi istisnalar. aslında sorsanız herkes darbe yemiştir herkes gerçek aşkı arar fakat birbirimizi bulduğumuz zaman sanki o aşkı kaybetmek için birbirimizle yarışırızz bunun kıymetini bilmeyiz . kıymetini bilmek lazım aşık olunan kişinin. onu kırmamak üzmemek lazım gerçek aşk biz istersek olur ancak . ne kadar yalansız duru ve saf yaşarsak birbirimize olan güvenimiz ve sevgimiz daha artar . ben de aşkı yaşatacak olan onu devam ettirebilecek olan yine bizleriz . aşk değildir yalan olan aşkın adını kirletmişiz biz tutturmuşuz aşk yalan aşk diye bir şey yok. oysa ki , aşka ihanet edenlerdir yalancı olanlar aşkın hiçbir suçu yoktur . eğer aşkımıza sahip çıkarsak aşkımız sonsuza denk sürebilir . inanmakla başlıyor herşey önce inanın sonra deneyin kaybetmeyin birbirinizi . kıymet bilin sevin sevilin aşkınızı çoğaltın . göreceksiniz aşkta sizi bırakmayacaktır .

0

evet gerçek aşka bir bakışta aşka inanıyorum benimde başıma geldi ve evliyim bir kızım var

0

gercek ask tabiki kimine göre vardir kimine göre yoktur.ayrica birde tabiki asktan darbe yiyenlerde vardir.bende bir zamanlar tabiki darbe deıide cok sevmsıtım ayrildık tatlı ve mutlu sonla bitti kırılmadan gucenmeden sonrasında ılerleyen zamanlarda evlendim 2 tane kiz evladim suan hani mutluyum bende bazen insan bulamıyor ama bazende pes etmemek gerekir sabir herseyin ilacidir vede dogru insanlari bulmak tanimak son derce önemlidir.bu yüzden dogru oldugunuz insandan vazgecmeyin vede kovalayin.

0

bence yoktur herkesin aşkı sevgisi karşındaki kişinin davranışına bağlı olarak artadabilir bitedebilir

0

ben gerçek aşka inanmıyorum. şöyle ki günümüzde her aşk dış görünüş olmuş. tepeden süzerek nolduğunu bilmeden herkes yorum yapar olmuş. aşk yoktur. ama sevda, sevdalanmak vardır. leyla ile mecnun hikayesi gibi. gerçek aşk olsa günümüzde binlerce insan boşanmazdı. bide mantık evliliği çıkardılar başımıza. ben bir ara aşık olduğumu zannettim. başkasıyla evlendi. onu gördüğümde hiçbir şey hissetmiyorum. aşk denen duygu zamanla köreliyor ve acı gerçeklerle karşılaşıyoruz. şairin dediği gibi; şöhretmiş, kadınmış, para hırsıymış...
zamanla anlıyor insan dünyayı.
o yüzden aşka inanmıyorum.

0

aşk defalarca yaşanabilecek kimyasal bir durum aslında, bu durumu oluşturan kimyasallar laboratuvarda da üretiliyor. hatta fazla dozda alınca şizofren yapıyor, diye okumuştum. çok inandırıcı gelmemişti

0

evet evet gerçek aşk var. hatta bugün doğum günü... aşk özel aşk kutsal bi duygu.. ve sanırım insan ömründe bi defa oluyor.. aşka inaniyorum fakat 2. 3.cü kez aşık olmaya hayır..

0

inanıyorum tabi gerçek aşka.aşk olmasa gerçek olmasa neden onu bu kadar arıyoruz.herkes yeryüzünde bir karşılığı onu seven birini bulduğunda tamamlandığını hisseder.benim anlamadıģım sonsuz olmasını beklemek ve bitince de yok bu gerçek aşk değildi galiba diye düşünmek.yaşandığı süre içinde eğer karsilikliysa o gerçek aşktır.

1

gerçek aşk yoktur inan miyorumu insanlara inan güven mediyim gibi

1

evet gerçek aşk inanıyorum benimde başıma geldi çok güzel bir duygu

0

gerçek aşka inanırım ama bizi bulmuyor gerçek aşk çift taraflı olmuyor hep bi tek taraflı oluyor.gerçek aşk vardır seni seveni ve karşılıklı ise .