1

böyle bir kural yok sitede. vereceğiniz cevaplar özgün ve kopya içerik olmadığı sürece sorun teşkil etmez muhtemelen. bugüne kadar site veya kullanıcılar tarafından böyle bir sorun dile getirilmedi. sitede zaten banlamadan önce uyarıyor bildiğim kadarıyla. ama yine de dilerseniz sorumani kullanıcı adına mesaj atarak da daha net bilgi alabilirsiniz.

0

hayır soruları klavyenin mikrofon özelliği ile konuşarak yazdığın zaman ban yemiyorsun. ama klavye bazen söylediklerimizi daha başka şekilde yazabiliyor ve anlamsız bir cümle haline getiriyor.bundan dolayı soruları klavyenin mikrofon özelliği ile yazarken cümlelerinizi kontrol edin ,özgün cümleler kurmaya özen gösterin ,kopya içerik yazmayın ve noktalama işaretlerine dikkat edin .

0

sohbet kanalinda bu konu ile yasaklama gelecegi soylendi ama... bakalim bekleyelim gorelim.

0

hayir ban yemessin sen aklindan gecenleri diline dokup ole yaziyor.bundan guzel birsey olabilirmi koppya icerik olmdikca yapabilirsin.

0

hayır neden öyle bir şey olsun ki sadece ve sadece kopya içerik üretmek ve kopyala yapıştır yapmak yasak siteden elinle yazmak yerine klavyeyi konuşarak yazdırabilirsin bunda hiçbir sakınca yok.

0

hayır ban yemezsin bence
hayır
hayır