0

biriktirdigim paralar icinde en fazla cikardigim miktar 450 lira civari bir paraydi. yani o civarda cikti. biraz azi da olabilir. biraz coku da olabilir. yani kumbaralarimi hep tam dolmadan kirdigim icin hrp o civarda cikti para. tam doldursam demek ki birde o kumbarayi, kimbilir ne kadar cikacak icinden. ama olsun ona da sukur. een ihtiyacim olduu zamanlarda nr ilac gibi geldi ama o pars biliyor musun? :d :d yani biriktirmek onemli. herkes 5 kurus 10 kurus demeden biriktirsin derim ben. krediye basvuracagina ya da konu komsu akrabaya gidecegine biriktirdigin para oyle bir ilac gibi geliyor ki.. anlatamam.

0

ben para olarak herzman para akisi var benim burasida benim icin hem bos vaktimi hemde bilgi konusunda kendimi gelistirmek icin iyi bir yer hemde guzel bir kazanc kapisi.

0

en fazla biriktirebildiğim 400-500 tl gibi bir paraydı. o da yani kaç sene önce..

0

pek para biriktirebilen bir tip degilim malesef.

0

bieiktirip harcadigim para en fazla 400 tl birde 300 tl biriktirmistim 2006-2007 yillarinda. ikisinde de telefon aldim. onun haricinde son 3 yildir bu issiz halimle birikim yapmaya calisiyorum. yine issiz birisine gore bu 3 yilda yine iyi para biriktirdim kendimce diyeyim. rakami soylemiyim simdi.

1

para biriktirmistik ,gerçi birikim değil iş yerinde toplu para aldı eşim araba almıştık. ondan sonra paraya ihtiyaç duyduk sattık yani. ama burdan bahzediyorsan. burdan aldığımı askeredeki kardeşime gondercem.

1

bu sitede mi yoksa normal mi ki ben ikisinide cevap vereyim burda biriktirdiğim en yüksek para 47 tl’dir.
normal hayatta biriktirdiğim para 600 tl’dir.

0

ben 150 tl biriktirip saz almıstım burda ise daha yeni 2 3 lira birikti

0

şu ana kadar en fazla 2000 tl biriktirdim tek seferde

0

henüz yeniyim 60 soru aşamasındayım ve merak ediyorum sizler ne kadar kazanıyorsunuz ?