0

soru başına 4 kuruş olsun diye öneri sunmuştum sorumaniye.halen de aynı görüşteyim. 2 kuruş çok az bence.bu soru 3 ay önce sorulmuş zaten.belki de zam yapmanın zamanı gelmiştir sevgili sorumani ekibi:))

0

bence olabilir ama benim tahminim cevaplara 1 kac kurus zam yapabilir diye aklimdan geciyor.bekleyip gorecez sunucu.

0

soru sorduğumuz içerikte karakterleri sonuna kadar yazmalıyız ki bize kazancı birazcık yüksek olsun, verdiğimiz cevapların kazancıyla zaten meblağ üstüne koya koya büyük oluyor ve bu bizim elimizde olan bişey çünkü işin son raddesini elimize kadar getirmişler, bu malzemeden güzel bir ürün sun diyorlar. bu inanın zor değil, bizler daha has ve diğerlerinden farkımızı ortaya koymak için klasımızı konuşturarak cevaplara hazırlanmalıyız.sorular için verilen miktar normal, daha da kazanç sağlamış olsaydık bu sefer de anasayfa hep sorudan ibaret ve bir tanesi bile cevaplanmamış olacaktı.kimse cevap vermek için kılını kıpırdatmadan sürekli soru yağmuruna tutardı ve bu da ortaya hoş olmayan görüntü çıkarırdı. soru sormak mı cevaplamak mı dersiniz ikisi de dozunda olmalı ama gereksiz soru sorma isteğinden vazgeçilmeli.

0

bir soruya 2 kuruş veriyor zaten sorumani. ne kadar vermesini bekliyorsunuz ki soru başına? 50 kuruş? bir lira? zaten cevapları ne kadar uzatırsan cevaptan alacağın kazançta artıyor. yani karakter sayisi dedikleri harfler ne kadar fazla olursa cevabinda kazancını katlama imkanın var. birde soru başına yuksek meblaglar verdiğini düşünsene. bu sefer herkes; "aaa.. sorular daha fazla kazandiriyor, cevap yazmayayım soru sorayim daha fazla kazanç yapayım" diyecekler. bu sefer site istedigi kadar beyin bedava modunu acsin, beyin modu kalktigi an yine sorularda yığılma olacak. ayrica sitenin suanki geliri ne ki kazanclari arttirsin. 1 aylik site daha. odeme alanimiz var ama birakin site bkr rayina otursun, sitede olan ozellikler bir kemiklessin. o zaman site birseyler dusunur.

0

bence biraz değil baya bi az miktar. dünyanın cevabınu yazıyorız bir türlü birikmiyo para.

0

bence.biraz az ama sadece para icin burda degilim bilmedigim seyler ogreniyirum bu guzel bence

3

arkadaşlar kabalık etmek istemem ama biraz mantıklı olun.

adamlar eğer herkese yüksek miktarlar vermeye başlarlarsa bu sefer sitenin geleceği ne olur hiç düşünüyor musunuz? bu kadar yüksek giderleri karşılayamadıkları için batarlar ve biz elimizdekinden de oluruz.

hep kendi çıkarlarınızı düşünmeyin. biraz da güzel şeyler ortaya çıkarmaya çalışan insanları ve onların emeklerini düşünün. burada kimse milyoner olmayacak bunun herkes farkındadır. adamlar sizi öğrenmeye, bilime, sanata yönlendirmek için bulunmaz bir nimet sunmuşlar.

"hep bana hep bana" derseniz bir bakmışsınız hiç gelmez olur.

selametle

1

az bence biraz daha arttırılırsa talepte artar.

0

çok az. ama ilerde artacak diye umutlanıyor işte insan.

0

az diye düşünüyorum. birazdaha arttırılabilir.

1

çok az biraz daha iyileştirilme yapılabilir burada emek harcayan insanları daha mutlu edecektir soru cevap başı ücretlerin arttırılması