0

ben insanları anlamıyorum neden bu kadar hurafelere inannılır ki hayatları hurafe olmuş haberleri yok kedinin ne suçu var kendileri uğursuzlar içleri kötülükle dolmuş taşmış haberleri yok bundan bide kediye kötü gözle bakılıyor yazık günah ya her kes önce bi dönüp kendi içindeki kötülükleri pislikleri temizlesin zaten dünya güllük gülüstanlık olur böyle saçma sapan şeylere gerek yok

0

kara kedi görünce uğursuzluk gelicek ve biz de bu uğursuzlugu saçımızı çekerek defedicez çok yaratıcı çok mantıklı.hikaye bunlar batıl inanç siyah kedi görünce saçımızı çekmek yerine sevelim bi kap mama su verelim!

1

kara kedinin uğursuzluk getireceği batıl inancı kaynaklıdır. kötülüğü defedeceği için saç tutulur.

0

batıl inanç uğursuzluk getirdiği söylenir havaya bak kuş gör saç tut

0

niye hayvan uğursuz oluyor biri öyle çıkarmış

0

kara kedinin uğursuz olduğu rivayet edilir saç çekilince uğursuzluk uzaklaşırmis ki bence çok saçma

1

insanlar cins çünkü uğursuzluk olduğunu düşünüyorlar kendi halinde kara bir kedinin. saçlarını tutunca da bişey olmayacağını düşünüyorlar, ya kedi sana ne yapsın bide kara kediyi uğursuz bulanlar kesin dünya da ırkçılığa da karşıdırlar. beyaz , zenci ayrımı yapmazlar yapana karşı çıkarlar ama işler minicik, savunmasız kedilere gelince neymiş uğursuz bu kötü şans getirir. yok öyle bir şey.

0

kesinlikle batil inanclaradan biridir. bilmem merdiven altindan gecme, gece banyo yapma, gece sakiz cigneme vb bunlardan birileridir inanmayin.

0

bir inanışa göre kötü şeylerin uğursuzluğun habercisidir saçı çekmek de çok anlamsız geliyor bana

0

kara kedi uğursuzluk derler o sebepten sanırım

0

batıl inanışa bir örnek daha kedi bu yahuuu neden uğursuzluk getirsin ki.