0

bende annem babam abim fotograflarını hep cüzdanımda olur hic çıkarmam.

0

evet bitti maalesef çünkü cep telefonunda taşıyor artık herkes teknoloji böyle birşey

0

valla ben hâlâ kardeşlerimin, anne ve babamın vesikalık fotoğrafını cüzdanımda taşıyorum. hatira olarak kalsın cüzdanımda. ben değer veririm hatiralara, hediyelere saklarım.

0

annem ve babamın çok özlüyorum onların fotoğrafını cüzdanımda saklıyorum. bence çok güzel bir şey. güzel bir değer
bence hiç kaybedilmemesi gerekir.

0

yani eskide kaldı artık sevdiklerimizin resimlerini cüzdanda taşımak. çünkü artık akıllı telefonlar var istediğiniz resme hemen ulaşabilirsiniz. özlediklerinizle bırakın resmine bakmayı anında canlı görüşebilirsiniz. herşey eskide kaldı.

0

sanırım bitti çünkü eskiden ne sosyal medya vardı ne fotoğraf çeken telefonlar. hatıra olarak birbirimize fotoğraf verirdik şimdi bir arkadaşımızın fotoğrafına ulaşmak saniyelere bakıyor. artık cüzdanında vesikalık fotoğraf taşıyan birine rastlamıyorum. ben de taşımıyorum. ama daha önceden arkadaşlarımın verdiği vesikalık fotoğrafları evde hatıra olarak hala saklıyorum. sadece onlara yenileri eklenmiyor artık.

1

devri bitmedi tabi ki ama, bazı öğretilere göre cüzdanda fotoğraf taşımak, o kişileri parayla ilişkilendiriyor. ve cüzdana para dışında kimlik bile konulmamasını tavsiye ediyorlar bereket için. bir kez daha düşünün o yüzden cüzdana fotoğraf koyarken. meltem güner'in bu konudaki olumlamalarını youtube kanalından izleyip, dinleyebilirsiniz.

1

yok bitmemesi lazım benim erkek arkadaşım hala taşıyor cüzdanının da bende onun fotoğrafını taşıyorum. güzel şeyler bunlar, bu inceliği kaybetmemek lazım en azından.

0

ben hiç tasimadim artık telefonlarda var fotoğraf , ama bazı insanlar taşıyor. bence devri bitmedi yaşlı insanlarımız çocuklarının,eşlerinin fotoğraflarını taşıyorlar cüzdan da yani normal bence.

0

akıllı telefonlar seyyar albüm gibi olduğu için artık gerek duyulmuyor ama cüzdanda taşımak çok guzel

0

ben şu yaşıma kadar hiçbir zaman cüzdanımda vesikalık fotoğraf taşımadım, taşımam da.

1

ben nişanlımın yaklaşık üç ya da dört fotoğrafını taşırım . arada çıkarır bakarım telefon arka plan resmim zaten yüzünü görmek bana huzur veriyor bu yüzden taşıyorum.