0

cüzdanı hemen alırım.eğer zamanım varsa cüzdanı bulduğum yerde 40-45 dakika beklerim belki sahibi geri gelir diye.gelemezse ya da vaktim yoksa karakola bırakırım.

1

yolda yürürken yerde bir cüzdan bulursam içine bakarım sahibini bulabilirsem teslim ederim ,bulamzsam karakola teslim ederim. simdi diyebilirsiniz ki ahkam kesiyor ama başıma gelen bir olayı anlatayım belki inanırsınız samimiyetime. bir sabah bankaya olan kredi kartı borcumu yatırmak için bankamatik te işlem yapıyordum ve inanın parayı yatırıp tekrar çekeceğim yoksa bir ay aç kalacağım, yan tarafta ki atm cihazında ses geldi para cihazın ağzında duruyor, parayı aldım, biran aklımdan geçmedi değil hani al at cebe , ben bankaya girdim ve güvenlik görevlisine teslim edecekken bir amca feryat figan bankadan içeri girdi ve neyse uzatmadan para sahibini buldu, bense huzurla isyerine gittim işim biraz ağır fabrikada plastik enjeksiyon makinası kalıplarını bağlıyor ve bir kalıp bir tondan daha ağır neyse makinanın uzerine kalıbı yerlestirdim ve alta indim kalıp yuvasından çıktı ve ayaklarımı sıyırarak yere ayağımın ucuna düştü ve aklima atm önünde o parayı alıp cebime atmak düşüncesi geldi ve bu düşünce bile bana nu olayı yaşattı, ya o parayı alsaydım o kalıp ayağımı parçalaya bilirdi belkide, o gün bu gündür yerden bir igne dahi bulsam asla almam.

0

içine bakar sahibine ulaşabilecegim birsey var mı diye bakarım yoksa karakola teslim ederim. baska yapılacak birsey yok.

0

sahibini bulmaya calisirim,eger bulamazsam kolluk kubvetlerine gotururum.