1

mc mi burger mi?

19 cevap
0

bence de ikiside değil. her şeyden önce nasıl yapıldığını ne koşulda saklandığını bilmiyoruz. sırf görüntüsü yada tadı güzel diye bedenimize bunu yapmaya hakkımız yok özellikle günümüzde hazır gıdalardan kaynaklanan pek çok hastalık varken. ne kadar az hazır gıda o kadar mutlu ve sağlıklı bi beden

0

yemekleri olarak mcdonalds ı daha çok seviyorum. burgerda yemiştim bir gün inanılmaz yağlıydı patatesi burgeri falan yiyemedim. senelerdir mcdonaldsı tercih ediyorum ve hiç de kötü bir şeye de rastlamadım bir de o yandan da iyi. ama elbette zararlı onu biliyorum. onun dışında hem burgerın hem de mcdonaldsın tatlılarını çok seviyorum.

0

ikisi de hoşuma gitmiyor. doyurucu değil. yanında verilen içecek karnınızı şişiriyor sadece doymuş gibi hissediyorsunuz. bunun dışında herhangi bir doyuruculuğu yok. ufacık bir şeyle nasıl doyabiliyorsunuz bilmiyorum.

0

bence ev yemekleri.bu ikisininde bize bir yararı yok tam tersine zararı var yemeyin bence.

0

ikiside değil ikisini de tercih etmem yemeyin gidin ıskender yeyin ya da tantuni yabancı şirketlerde para kazandirmayin lütfen yerli üretime destek.

0

uzun zamandır yemiyorum ama burger diyebilirim daha kaliteli patatesi de güzel

0

kesinlikle burger derim çünkü burger daha kaliteli

0

aslında hangisi uygun fiyatlı olursa yada denk gelmişsem tercih edebilirim. ama dışarıda yemek yemek gibi bir alışkanlığım pek olmadığından çoğu şeyi evde yerim. annemde pizza yada hamburger çoğu yemeği evde kendisi yapar. hem fazla malzemeye az fiyat ödendiği hem de içinde ne olduğunu bildiğimiz için daha güvenilir bir yöntemdir.

0

burger king , mc donalds a göre uygun titiz yaygın ve lezzetli tabi zor durumda kalmadıkça hiçbiri tercih edilmemeli

0

her ikisini de yemem, istemem,hiç doğal değiller ve para yabancılara gidiyor.

0

ben küçükken çocuk menüsü var ve oyuncak veriyor diye burger kıngı tercih ederdim. mecbur diğer çocuklu aileler gibi ailem de ben burger kıng istediğim için onlar da burger alırdı. sonra büyüyüp artık çocuk menüsü almayı bıraktığımda bile alışkanlık gereği burgera gitmeyi sürdürdüm. şimdi düşünüyorum da ortada oyuncak moyuncak diyerek çok büyük oyun döndürmüşler kapitalizm işte. ama şuan ikisini de tüketmiyorum. içlerindeki etin ne eti olsuğundan emin olamıyorum çünkü evdeki etle köfteyle yakından uzaktan alakası yok. illa dışardan yemek yiyeceksem döner yiyorum en azından içindeki tavuk evdeki tavuğa benziyor

0

ikiside hoşuma gidiyor aslında benim için ikisininde bir problemi yok. hangisine yakınsam ona gidiyorum. burger de fiyatlar daha uygun bence. o yüzden benim gözümde bir tık daha üstte.

0

tabii ki de mc çünkü hem daha lezzetli hem de çalışanları çok daha güler yüzlü burgerın iyi olduğu tek nokta fiyatların biraz daha uygun olması burgerdaki birkaç menü dışında diğerleri o kadar lezzetsiz ki o yüzden küçüklüğümden beri mce giderim tüm menüleri harika ve çok lezzetli o yüzden mecbur olmadıkça burgera gitmiyorum ayrıca siparişleri de çok geç veriyorlar on saat bekliyoruz ve ekstra sosun paralı olmasını hiç sevmiyorum son olarak burgerda ucuz diye yediğim atıştırmalığın tadı o kadar berbattı ki bir ısırık alıp bıraktım o kadar büyük bir fast food zinciri bence biraz daha dikkat etmeleri ve çabalamaları gerekiyor çalışanlar da güler yüzlü olursa çok daha iyi olur

0

ben bu soruya kesinlikle mcdonald's istiyorum çünkü mcdonald's kesinlikle daha lezzetli ama burger king in de suflesi çok güzel oluyor şimdi hakkını yemeyelim patates konusunda mcdonald's burger kingi döver

0

bu da sorumu tabii ki mc donaldas. o patatesi o muazzam turşusu. favorim big mac.

0

mc donalds tabi ki. daha lezzetli ve daha kaliteli oluyor. burger king'in patateslerinin yarısı kurtlu ve siyah oluyor. ama mc donalds'ın patatesleri sıcak ve taze oluyor.

0

burger king hiç güzel değil mc daha iyi bence king saman gibi yapıyor köfteleri.

1

burger king'i tercih ediyorum. mcdonalds'ın köfteleri daha sulu ve ıslak geliyor şahsen bana. ve fiyat olarak da bana burger king daha uygun geliyor. o yüzden tercihimi burgerden yana kullanıyorum.

0

ikisinide tercih etmiyorum yararlı bişey olduğunu düşünmüyorum doğal lezzetli yemekler varken