0

çiftlik yumurtası daha çok böyle cıvık oluyorken köy yumurtanın lezzeti daha bir güzel oluyor. benşm tercihim köy yumurtası.

0

köy yumurtası tercihimdir. ohhh mis gibi, tadı bile farklı oluyor.

0

marketten gidip alıyoruz yumurta olmazsa olmazımiz protein deposu koy yumurtası bulursak kaçırmiyoruz hemen alıyoruz

1

tabiki köy yumurtası böyle.bi soru . mu olr demeyecek böyle kolay sorular da sor arada köy yumurtasının tadı lezzeti bi başka çok güzel oluyor diğer yumurtalar tatsız tuzsuz

1

köy yumurtasının tadı çok güzel oluyor öneririm çiftlik yumurtası bilmiyorum ama en kötüsü makina ula yapılan yumurtasız.

0

köy yumurtalarını daha çok seviyorum normal yumurtalara göre çok daha lezzetli oluyor benim annem bahçede tavuk besliyor ve biz yaklaşık üç veya dört yıldır organik tavuk yumurtası tüketiyoruz gerçekten çok daha lezzetli.

0

köy yumurtası tabi ki arada mahallenin sütçüsü getiriyor oradan alıyoruz ilk zamanlar inanmiyordum ama sonra gercekten aradaki fark gözle görülür sekilde açık yani yumurtanın sarısından anlaşılıyor zaten bir de benim bi arkadaşım vardı tavuk çiftliğinde veterinerdi bir zamanlar o hep bana haşladığında yumurtanın kabuğu hemen ayrılıyorsa o yumurta bayat derdi bilemiyorum tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bir bilgi bu sonucta marketteki yumurtalar taze degil ama onlarında kabuğu hemen ayrılmıyor denedim bir kaç kez oyüzden tereddütteyim hala.

0

köy yumurtasını severim. annem bahçesinde tavuk besliyor. gerçekten diğer yumurtalardan çok farklı ve lezzetli.

0

genelde köy yumurtası sevilir ama ben çiftlik yumurtası seviyorum.

0

bulsak koy yumurtası yiyeceğiz ama bulamıyoruz malesef

0

marketten alıyoruz bazen çiflik yumurtası diye

0

ben köy yumurtası yiyemiyorum ,daha sağlıklı ama yiyemiyorum. çiftlik yumurtası yerim. ben zaten fazla yumurta yiyen biri değilim.