1

odun ateşinde, özellikle meşe odunu ateşinde pişen yemeğin yerini hiçbir yemek tutamaz. tamamen doğal bir hava lezzet katmaktadır yemeğe.

0

odunda veya mangalda yapılan yemekler daha güzel oluyor. biz türk milleti olarak damak tadımız ona alışmış. odunda yapılan kahve veya yemekler oldukça güzel oluyor. tabi bu bir kişisel görüş. herkes farklı bir cevap verebilir.

0

odun ateşinde pişirilen herşey her zaman çok daha lezzetli olur. ancak günümüz şartlarında odun ateşini bulamayacağımız için elimizde olan tüpgaz ile yetineceğiz.

0

odun ateşinde pişen çay, kahve ve yemek her zaman tercihimdir. o mis gibi meşe kokusu sinecek yemeğin yada çayın-kahvenin içine. işte o zaman anlarsınız odun ateşinde pişmişin kıymetini.

0

odun ateşinde pişen yemekler şehirin sana her ne kadar çekici gelse bile gerçekten bence tercih edilmeyecek bir yemek türü çünkü yemeğe is kokusu siniyor. yemekteyiz isimli yarışmada bahçeli eve sahip bir yarışmacı bahçesine ateş yakarak yemeklerini onun üzerinde pişirmiş ti ve pilavı çok is kokuyor diye beğenilmemişti.
bu yüzden ben odun ateşinde pişen yemekleri tercih etmem eğer imkanın varsa bildiğimiz mutfak aygazın da tüpünde pişiririm yemekleri.
ama elbette dışarıda bir yerde kaldığımız zaman örneğin kamp yaptığımız zaman odun ateşi kullanmak büyük bir avantaj.

0

odunda pişen yemekten hiç yemedim hep tüptekileri yemiştim. daha lezzetli mi oluyor bilmiyorum tatmadığım için . o yüzden tüpte pişen yemek tercihim.

0

eskiden köyde yaşadığımız için en çok odun üstünde yemek yapardık ve yemeği çok lezzetli bir harika bir lezzeti vardı hatta çay bile ateşin üstünde pişirildi lezzetli olur da ama şimdi tüpte hem yemek yapıyoruz hem çay yapıyoruz gerçekten aralarında dağlar kadar fark var benim için tüpte pişen yemekler odun üstünde pişirilen yemekten çok farkı var odun üstünde bir şeyler yemek daha lezzetli buluyorum.

0

onunda pişen yemek daha leziz oluyor ama evlerde tüp kullanılıyor yemekler tüpten pişiyor

0

odunda pişen yemeğin tabi tadı farklı olur :9

0

odunda pişirilen yemek daha hoş oluyor, özel hissi katıyor

0

odunda pişen yemeğin tadı gerçekten bambaşka oluyo zaten tandır mangalda çok farklı oluyo

0

tabikide şöyle köyde odun ateşiyle taş ocakta pişmiş yemeği

0

tabiki odunda pişen yemeği tercih ederim tadı bambaşka oluyo

0

şöyle diyim köyde yaşadığım için odunda pişen yemeği daha çok severim

0

tabiki odun ateşinde pişen yemeği daha çok seviyorum.odunları çapraz çapraz diziceksin atıcaksın kibriti koyucaksın tencereyi.20-25 dakka içinde yemek hazır kokusu mis gibi tadı mis gibi.

0

odun ateşinde yapılan herşey çok güzel olmaktadır. sebebi ise yavaş yavaş pişmesinden dolayı çok güzel olmasıdır.

0

odunda pişen yemeğin tadı daha başka olur.diye düşünüyorum zaten sürekli tüpte yapıyoruz

0

odunda pişen yemeğe çok imkanım haliyle tüpte pişen yiyorum ama eminim odunda pişen daha güzel oluyordur .tadı ayrı bir güzeldir.