0

kahfe icmeyi daha çok severim çünkü çayı sevmiyorum

0

kahve günden belirli seviyelerde tüketilmeli. fazlası sağlık açısından zararlı olabiliyor. ama çay öyle mi istediğin zaman istediğin kadar tüket. kahve uykuda sorun yaratıyor. gece uyutmayıp gündüz sersemletiyor. açık içilen çayın kimseye zararı yok her daim çaycıyız

0

ikisinide pek içmem ama çayı daha çok tercih ederim

0

kahveden kastınız nescafe ise sanırım onu daha çok seviyorum. çay içecek olursak yanında mutlaka bir şey isterim unlu mamuller olması gerekiyor. eğer yanında bir şey yoksa kahveyi severim. muhabbet edilecek insan olması gerek çay için ya... bir de kitap okursun dısarıda mükemmel bir yağış var... cam kenarındasın ben nasıl derim , kahve değilde çay.. o yüzden genelde yalnız bir insan olduğum için kahve tercihimdir.

1

çay içmeyi seviyorum. ancak kahveyi günde iki kez içiyorum. bir kahvaltıdan sonra, bir de akşam yemeğinden sonra içiyorum.

0

her ikisini de o kadar çok tercih etmesem de ikisi arasından çayı seçerim tabiki de.

0

ikisinin de yeri çok ayrı ama kahve diyorum.kahve şöyle güzel bir muhabbetle çok keyifli oluyor.tadı da bi ayrı ve çeşit çeşit kahve var doya doya içiyoruz.çayı da sevmem demiyorum onu da çok severim güzel bir ortamda yanına sigara da yerleşince mükemmel bir içecektir.ama tercihim kahveden yana

0

çay içmeyi daha çok severim eğer vaktim az ise kahve icerim

0

kesinlikle kahve seviyorum çünkü beni bir anda enerjiye boğuyor ve çayı pek bünyem kabul etmiyo çayı şekersiz içemiyorum ama şekerli şeyleride sevmiyorum kahveyi şekersiz kullanabiliyorum kahveyi hayatımda hiçbişeye değişmem özellikle türk kahvesini sütlü kahveden nefret ederim çünkü

0

bunlara ikisinde kararında seviyorum ne çayı çok seviyorum ne kahveyi çok tüketiyorum kahveyle kararında seviyorum kahveyide eğer sorarsanız kahveyi daha çok tüketiyorum tabiikide daha çok seviyorum çaydan kahve beni ayın tutuyor moralimi yetme getiriyor çayı da arada sırada misafirliğe falan gidince tüketiyorum ede kahvaltıda ama en sevdiğim tabii ki de kahvedir vazgeçilmez bir şeydir benim tek değil bütün insanların de vazgeçilmezi olan kahve çaydan daha çok sevildiğini tahmin ediyorum

0

çay mı kahve mi sorusuna cevabım hayır tabii ki de çay çünkü çay hem serinletir hem de yorgunluğu alır .yemeklerin yanında kahvaltıda çayın böreğin yanında güzel olur kahvaltının olmazsa olmazı çayder çay karadeniz bölgelerinde yağmurlu yerlerde yetişir. kahve hem uykumuzu kaçırır hem de fazla su sağlığa zararlıdır kahvaltıda tercih edilmez kahve yüksek yerlerde yetişir bir tane bitkinin içinde tohum olarak bulunur otom kurutulur ölçülü ve su ile karıştırılıp içilir afiyet olsun..

0

kahveyide severim cayida ama genelde surekli caydir tercihim onu icerim

0

ikisini de içmeyi çok seviyorum. ayırmam biri daha çok biri daha az diye. ailemle içmeyi arkadaşımla içmeyi severim. önemli olan onları kimlerle içtiğimdir bana göre :) ..

0

çayı seviyorum çünkü kahve bnaa merhaba aci geliyor

0

çay içmeyi daha çok seviyorum kahve ara sıra nadiren içerim.

0

çay içmeyi daha çok seviyorum kahveyi sevmem.

0

çay içmeyi seviyorum tabiki de ama bazen kahve daha iyi gidiyor

0

benim kahve ile aram çok yok fazla sevmiyorum saglık açısından.tercihim günün yarisindan fazlasini çay içerek geciririm masa basimda hemde daha keyif veriyor.

0

kahve içmek daha iyi geliyor çaya göre. hem lezzetli hem de içerdiği kafein bakımından 2 bardak çay a eşit. dinç tutuyor ve uyandırıyor, sabahları kahveyi mutlaka tercih ederim ama akşam saatlerine doğru bu tercih çaya geceye doğru ise tekrar kahveye dönüşür. bu istek uyanıklık hissi içindir sanırım. lezzet olarak çayı tercih ederim ama kahve özellikleri bakımından favorimdir.

0

çay içmeyi daha çok seviyorum kahve sürekli içemem ağır gelir :)