0

genel olarak ya makyaj yaptıysam ve içime sinmişse yada kendimi o an güzel hissediyorsam çekerim. makyaj yapıp halimi sevmediğim zamanda olur makyaj yapmayıp kendimi beğendiğimde olur. ruh halime kalmış birşey kendimi ne zaman iyi ve güzel hissedersem o zaman fotoğraf çekebilirim.

0

instagram kullanırken çok severdim hatta arkadaşlarımı bıktırmıştım şurda fotoğrafımı çek burda fotoğrafımı çek demekten ama sonra instagramı kapatınca çok saçma olduğunu anladım. şimdi anca özel olan ve anısının kalmasını istediğim günlerde erkek arkadaşımla falan çekiliriz o da telefonlarımızda kalır sadece

0

aslında moduma ve fotojenik giyinmeme bağlı olarak değişiyor ama genelde cok cekinirim sonra içinden birini secer diğer fotografları silerim cünkü aynı pozdan bin tane vermişimdir .d

0

fotoğraf çekilmeyi çok severdim eskiden hatta sürekli fotoğraf çekilirdim .ama şimdilerde pek fazla çekilmek istemiyorum. neden bilmiyorum ama fotoğraf çekilmekten çok sıkılıyorum sürekli fotoğraf çekilmek gerçekten beni çok bunaltıyor artık.

0

fotoğraf çekilmeyi pek sevmem .o yüzden fazla çekilmem.

0

hayır nefret ediyorum ve çok az çekiliyorum neredeyse yok denecek kadar az

0

fotoğraf cekinmeyi seviyorum.çünkü hatıra kalıyor bazen oturup resimlere baktımda diyorum o gün boyleydik gezip gordugumuz yerler diye hatıra kalıyor seviyorum ben fotograf cekinmeyi

0

fotograf cekilmeyi cok severim cunku:heran heryerde cekilirim ama o hazzin gelmesi lazim hic beklemedgiim anda acip foto cekileblirim.

0

tabii ki de fotoğraf çekilmek benim vazgeçilmezim fotoğraf çektirmeyi çok severim isterim

0

duruma ve yere bağlı olarak çekinirim en çok arkadaşlarımla ve ailemle çekinirim

0

yani fotoğraf çekilmeyi pek sevmem açıkçası tek başına sevmiyorum fotoğraf çekilmesini ama sevdiğim yakın gördüğüm arkadaşlarımla,ailemle falan fotoğraf çekinmeyi çok severim hatta video çekmeyi daha çok seviyorum.

0

aslinda güzel fotoğrafları olsun istiyorum ve tek basimayken foto çekmeyi seviyorum ama biri beni çekerken nasıl poz verecegimi bilmiyorum kendimi kasiyorum hep.

0

ben tek başıma fotoğraf çekinmeyi hiç sevmem ama sevdiklerim ve sevdiğim kadın yanımda olunca fotoğraf çekinmeyi severim. hatıra olarak kalıyor. bence bu yönden çok güzel bir şey.

0

aslında o kadar çok sevmiyorum ama sevdiğim adamla bir araya gelince çok fazla fotoğraf çekiyoruz. bu da demek oluyor ki onunla fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum :) anı ölümsüzleştirmek güzel aslında. ilerde şöyle geriye dönüp bir bakmamız için bize sunulan güzel bir fırsat bu fotoğraf çekilmek.

0

kendim çekersem evet. ama başkası çekerse hayır. genelde açıyo ayarlayamadıkladını ve nasılsa güzel çıkamayacağımı bildiğim içinde pek çekinmemeyi tercih ediyorum.

0

pek sevdiğim söylenemez , daha çok güzel birşeyler yakalamak hoşuma gider .

0

evet severim. tarihi ve doğaya olan ilgim o anları ölümsüzleştirmek adına bende bu tutkuyu oluşturdu.

0

nefret ederim, fotoğraflarda asık suratlı çıktığım için artık etrafımda zorlamıyor onun için şuan sorun yok.

0

fotoğraf çekilmeyi severim hergün çekınıyoruz her anımızı kayıt altına alıyoruz fotojonık biriyim şahsım olarak ama ben begenmıyorum dısardan söylemlere göre yakısıklı karızmatık oldugum söylenır ce senın gibi olsam hergğn resım cekınırım diyen arkdaslarım var bende onlara öyle cevap veyorum zaten cekınıyorum ;)

0

hayır fotoğraf çekilmeyi çektirmeyi self vs sevmem