0

neden insan böyle birşey yapsın ki ya hayatta yapmam öyle birşey bir fotoğraf için birde

0

hayır tabikide çok saçma yani . ben boy öyle birşey yapayım ki.

0

çok saçma bence neden bu kadar saçma soruları nerde buluyorsunuz onu anlamiyorumki ben telefonun üzerine yapmak nedir yav onu anlamıyorum siz biraz akıl mantık soruları sorun bence şimdi bi saçma ınstagram beğenme yada takipçi hilesi için telefonun üstüne yapmak nedir bide bu sitenin yöneticisi nerde bu saçma soruları neden bu siteleri buraya bırakıyorsunuz.

0

kesinlikle kabul etmem herşey paramı yada beğenimi ben prensip sahibiyim bunu kabul edemem

0

bak bu soru cidden fazla sacma olmus.tmm bizde para kasmak adina buradayız fakat bu kadar sacma sorularıda fazla gereksız buluyorum acıkcasi.

0

yine gereksiz bir soru yine aynı isimlerden bir tanesi. hiç mi bir ilgi alanınız yok merak ediyorum. bunun için bir okul okumaya da gerek yok beni yanlış anlama insanları eğitim durumlarına göre sınıflandıran bir insan olmadım hiç. ama gerçekten sosyal medya hayatı olmuş insanlardan birisin gibi geldi bana ne yazık ki. ya da soru sormak için o kadar çok soru sordun ki artık aklına başka bir şey gelmedi soracak. inan bana açıp iki sayfa kitap okusan belki de iki yüz tane orta halli soru soracaksın ve böyle verilen cevaplara da maruz kalmayacaksın.

0

neden insan böylr bişey istesin ki?

0

saçma sapan sorular için çok düşünüyormusunuz.

0

ayy yaaa... sorumani sana neden soru engeli koymuyor acaba merak ediyorum.