2

en çok havuçlu tarçınlı kek severim, yemeyide yapmayıda :))

2

farklı tatlar her zaman iyidir ben kekin her türlüsünü severim.

2

benim en çok sevdiğim kek cikolatalidir ve çayla beraber hangi kek olursa yok demek çünkü hepsi çayla mükemmel gider

2

çikolatalı ıslak kek benim en sevdiğim kek

2

benim en sevdiğim kek kakoulu kek adeta vezgeçilmezim

2

ben çikolatalı da severim limonlu da severim fıstıklı da üzümlü de yani şöyle söyliyeyim her türlü keki severim yeterki güzel olsun lezeetli ve şekeride iyi ayarlansın çok aşırı tatlı olunca fazla yiyemiyorum cabuk tıkıyor

1

ben çikolataları keklere bayılırım full çikolata olacak oh yemede yanında yat

1

ıslak kek çok güzeldir, tarçınlı kek ise favorimdir.

1

kekin her çeşidini severim en çokta kuş üzümü elma ceviz ve tarçınlı süper olur

1

bu mevsimde olabilecek en güzel kek portakallı kek olur.

0

en çok sevdiğim kek çilekli kek ama kaliteli kek olmalı ki çilğeinin tadı kötü olmasın zaten eğer kek kalitesizse neli olursa olsun tadı kötü oluyor

0

en çok sevdiğim kek portakallı kakaolu ve kuru meyveli limonlu da çok güzel oluyor içine biraz gazoz yada fanta da konulsa çok güzel.oluyor ıslak kek çikolata soslu kekler harikaaa

0

en çok sevdiğim kek çeşitli kakaolu ve havucludur yiyince yiyesi geliyor insanın ve şuan öyle bı canım çekti ki hiç sormasaydinz keşke.

0

en cok kakaolu ve meyveli kek seviyorum.

0

ben en çok çikolatalı ve muzlu kek seviyorum. fakat hindistancevizi ve pudingli keklerde sevdiğim kekler arasında yer alıyor.

0

farklı zamanlarda bir çok şeşidini deneyiyorum ve hepsini çok seviyorum. ama çikolatalı kek ile havuçlu tarçınlı kekin yeri ayrı birazcık.

1

ilk başta naneli kel olmasın o yazacaktım yanlış okumuşum, hem bu yanlış okumalar sabaha kadar uyumamam yüzünden :d ben keki çokca havuçlu ve ıslak kek severim kakao ile ile ıslatılıyor onu severim, birde annem çokca patatesi küp küp doğrar, kek hamurunun içine atar öyle yapar, o kekte yumuşacık olur ben onuda bayılayarak yerim.

1

ooo.. cevizli kek he :d @papatyam34 :d benimde favorimdir cevizli ve kakaolu kek ;)

1

kuru üzümlü kek ve ıslak keki seviyorum.

1

yani kek denince bende akan sular duruyor bir çok çeşidini yerim ama en sevdiğim kek çeşidi tabii ki de tarçınlı ,havuçlu, cevizli kek bayılırım.aynı zaman da çok güzel yaparım.