0

saldım çayıra mevlam kayıra olmaz reis biraz özene bözene yapın.

0

bu durum kişiye kalmış durumdur. kişi isterse sorduğu soruya tekrar dönüp bakıp düzeltebilirim ve yayınlayabilir de isterim başka soru yazabilir bu soru değişkenlik gösterebilir ve kişiden kişiye değişir bir durum.

0

tekrar bakmak derken. zaten birebir ayni cumlelerle ayni soruyu tekrar sordurtmuyor soeumani ekibi. o yuzden bende, en asindan kendim sormasam bile, o soeu daha once sorulmus dryip soruyu soemaktqn vazgeciyorum. haa.. deme miyim ki soruyu azicik degistireyim. ekleme yapayim da sorayim diye. yapilsa yapilir ama sitede daha once sorulmus olan soeuyu niye bir daha sorayim ki yanii... gereksiz olur yani. birde sorun kaldirilirsa eger bu sefer o soruyu sormamdan dolayi lazandigim para da siliniyor. o yuzden o riske de girmek istemem yanii...

1

özellikle bilgi sorularına bakılıp doğru cevap verilmesiyse soran tarafından doğru cevabın verilmesi gerekir diye düşünüyorum. diğer sorularda da bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor ve soruyu düzeltmekte geç kalıyoruz. o zaman da bir cevap yazılarak söylenmek veya eklenmek istenen yazılmalı kanısındayım.

0

bende sorular adam akilli cevap verilmelidir . ben sorulara bastan savma yanitlarin verilmesini istemem .

0

bence dikkat edilmeli millet yanlış okuyabiliyor.

0

soru sorma ekranına soruyu siz yazarken benzer soruları getireceğiz.

ek olarak benzer soru hala sorulmaya devam edilirse, soruyu siliyoruz