0

kadınlar fıtraten güzel görünmeyi beğenilmeyi ilgi çekmeyi isterler. bunun birtek toplumla da alakası yoktur 4 yaşında toplumdan ve toplumun normlarından alakasız bir kız çocuğunu da güzel renkli kıyafetleri seçerken ya da saçına renkli tokalar takıp mutlu olurken görebilirsiniz. bu kadının doğasında vardır. bundan binlerce yıl önce de taş devri çağlarında kadınlar delikli taşlardan kolyeler bileklikler yapmıştır. her insan göze hitap etmek ister kadını da erkeği de ama kadınlarda bu biraz daha fazladır. erkek çocukları sokakta akşama kadar eşofmanla toz toprak içinde gezerken kız çocukları en güzel kıyafetlerini giymek için beş dakika önce annesiyle kavga edip gelmiştir. yani biz böyleyiz bu doğamızda var kodumuza işlenmiş bunu da böyle kabul edelim

0

sadece kadınlar değil bütün canlılar güzel olmak isterler beğenilmek arzusu hepimizde vardır...

0

kadınların yaratılışında var güzel olmayı severler bakımlı kadin kendini daha mutlu oldugunu hisseder

0

kadınların doğasında beğenilmek karşı taraftan iltifat almak vardır bu yüzden kadınlar güzel olmayı ister çünkü iltifat duyunca mutlu olurlar.

0

çünkü toplumda kadınlara dayatılan bazı normlar vardır. "kadın güzel olmalıdır, güzel görünmelidir, bakımlı olmalıdır, kadınsı olmalıdır" hatta "kadın gibi olmalıdır". özde bu sebepler yatar. fakat tabii ki her insan ilk önce aynaya baktığında kendini güzel görmeyi ve mutlu olmayı ister, bu yüzden sadece kadınlar değil hepimiz güzel olmayı isteriz.