0

ikisininde kdndine ozgu guzelligi var mesela gece yalniz kalmsk icin gunduz de gezmek sdvdiklerinle zamn gecirmk icin guzel

0

kesinlikle gece derdim gündüzleri pek sevmiyorum çok fazla ışık ve insan kalabalığı olduğundan gece daha sessiz geliyor daha sakin geliyor üstelik karanlığı daha çok seviyorum bu yüzden gece oturmayı ve geceleri daha çok seviyorum.

0

geceyi secerim, en güzel sözler en güzel şiirler yazarın kaleminden gece dökülür, duygular anlam bulur.

0

gün ışığında. daha çok faydalanmak ist pin için bence gündüz daha önemli

0

gece ve gündüzün yeri ayrı ikiside ayrı güzel ama gece daha ağır basıyor sanki sessiz sakin

0

geceyi seçerim. sessiz, sakin, telaştan, stresten, koşuşturmacadan uzak saatleri barındırır kendisinde. daha temiz, güzel derin bazen yıldızlı bir gökyüzü için her zaman tercihim olabilir. bunun yanında yapılacak işler, çalışılacak şeyler için bana göre daha etkin bir zaman olabiliyor. yalan dolan insanlar ve olaylardan biraz daha uzak kalınabilen saatler geceyi seçmem için nedenlerimden bazıları olurdu.

0

gündüzü seçerim. çünkü her işimi yapabilirim. güneşi gördüğümde mutlu olurum. gündüzleri rahatça gezebilirim. yürüyüş yapabilirim.

0

geceyi çok severim. çünkü kafamı o zaman dinleyebiliyorum.

1

gündüzü seçerim. gündüz hayat demektir.. yaşanılacak zamanları kapsar.. gün ışığı vardır.. hayat devam eder herkes için.

0

gündüz derim sanırsam ne kötülük olursa gece daha çok olur

0

allah ikisinide yarattıysa ayırma lüksümüz yok , aynı şekilde gece kadar günde lazım . ben çok severim geceyide gündüzüde..

0

gece hiç bir zaman değişilmez karanlığın herşeyin üstünü örttüğü zaman ne de güzel zaman