1

evet ramazan pidesi hepimiz özledik ama genellikle bizim oturduğumuz yerde ramazan pidesi gibi birçok pide yapan yerler var yani genellikle pideleri yemek için ramazan'ı beklemiyoruz ama ramazan aylarında daha çok oluyor ve her yerden satılıyor ramazan dışında sadece belirli yerleri vardır onun için hepimiz ramazan pidesini özledik.

1

mübarek ramazan ayı yaklaştı, allah nasip ederse; ramazanda oruçlar tutacağız, sahura kalkacağız, teravih namazına gideceğiz, iftar vakti soframıza ailece oturup beklerken belediye ramazan topunu atacak, ezanın okunmasıyla oruçlarımızı açacağız, cami şerefelerinde ışıklar yakılacak, camide hatimler inilecek, dualar okunacak, güllaçlar yapılacak, tabi iftarda sıcacık ramazan pideleri (yumurtalı ve susamlı, sıcacık tırnak pide) sofralarımızı ve midemizi şenlendirecek. yine hurmalar, zeytinler ile iftarımızı açacağız. iftardan sonra çay ve kahve sohbetleri, aile dostlarımızı iftara davet edeceğiz, bizler de davetlere gideceğiz.

0

ramazan pidesini ve kokusunu özleyenler arasına benide yazın.

0

ramazan pidesi özlenmez mi.diğer günlerde yapılsa bile ben tercih etmem tadi o ramazanda ki gibi gelmez bana.sanırım aliskanlik olarak sadece ramazana özgü kabul ediyoruz.