0

boya fazla ilgilenmiyorum aşık olursam o zaman herşey için benim için değişir o zaman ama aşkta engel yoktur bence ama kızlar para avcısı olunca o zaman kızlar fazla erkeğe bakmaz.

0

boyunu filan dikkate almam eğer onu gerçekten seviyorsam güzelliğin boyun bi anlamı yok olamazda leyla ile mecnun mesela arkadaşlar leyla çirkin olabilir ama mecnun onun kalbinin temizliğiniz seviyor..

0

boyuna bakmam malesef güzel kibar olsun havalı fln olmasın yeter

0

alırdım sanırim ya. neticede erkek dediğin kadından uzun olmalı. kadını göğsünde taşıyabilmeli diye düşünüyorum. eşim de zaten benden uzun. uzun olmasa evlenir miydim çok sevdiğim için evlenirdim ama heralde.

0

evet ya ne yalan söyleyeyim karşımdaki insanın boyu benim için önemlidir çünkü ben uzun boylu bir yapıya sahip olduğum için onun uzun boylu veya orta boylu olması daha iyi olacaktır evet boy takıntısı bende var açıkcası. önemli olan o insanın karakteridir öncelik budur ama boy da önemli bir sorundur benim için. yanımda çok fazla kısa olması beni rahatsız edebilir. ancak benim uzun olmamdan da aynı şekilde onu rahatsız edebilir bu karşılıklıdır. veya ben başka türlü olsam başka bir insan da bundan rahatsız olabilir. ancka bu fiziksel yapımız yaratılış şeklimizdir. sonuçta insan sevdikten sonra boy pos önemli olmayabiliyor bu bakımdan ben insanların görüşlerine saygı gösteriyorum herkes farklı düşüncelere sahip olabilir. ya da uzun boylu olan biri kısa birini de beğenebilir.

0

evet alıyorum benden uzun olması gerek daha çekici buluyorum

0

kalp sevdiren sonra ister 1 metre ister 3 metre olsun farketmez

0

ben bunu pek dikkate alanlardan değilim.
eşimle hemen hemen aynı boydayız, benden 3-4 cm anca uzundur.
bu benim için hiç bir zaman problem olmadı.

0

ben erkeğim ve boyunu dikkate alırım ama şöyle ki herşey fizik değil hatta anlaşmak ve güzel vakit geçirmek güzel şeyler paylaşmak çok daha önemlidir demişler ya devede de boy var diye :)

0

tabi karşımızdaki cinsin boyunu öneme alöalıyız diyelim bir kadınla evlendik onun ızın olması uygun değil erkeğin kısa olmasıda ama gönül işine kalmış birşey ama kısa ve uzunluğa dikkat edilmesi gereke bişir.kişiden kişiye

0

evet alırım sonuçta ben ufak boyluysam yanımda 2 metre birini istemem ben onun boğazına gelmeliyim veya omuzuna