0

iyi ya da kötü yönde yapılan eleştirilerin hepsini dikkat almam çünkü bazı insanlar sadece kötü eleştiri yapıp insanı kırmanın peşinde. eleştiri yapmayı kalp kırmak, yüzüne yüzüne her şeyi vurup onu rahatsız etmek gibi algılayan insanlar var. oysa ki eleştiri bir insanı geliştirebilme özelliğine sahiptir. doğru eleştiri yapılırsa karşındaki kişiye fayda sağlayabilirsin. her eleştiri kötü olmak zorunda değildir. insanlar eleştiriyi hep kötü anlıyor oysa ki eleştiri demek herkesi kırıp dökmek değildir. bu yüzden ben gerçekten niyeti doğru olan insanların eleştirilerini dikkat alırım.

0

eger yerinde elestiri yapiliyorsa evet dikkate almaya calisiyorum. ama sirf asagilama icin yapiliyorsa bir elestiri onlari hic takmiyorum bile.

0

eğer mantikli bir eleştiri ise dikkate alirim.fakat çekememezlikten kaynakli bir eleştiri ise hiç kaale almam.
iş ortaminda bu çok oluyor maalesef...

0

elestiriyi yapan insana ve niyetine gore degisir bazi insanlar bizim iyiligimizi osterken bazilari ise bizi kebdimize yetersiz hissettirmek icin soyluyo olabilir yada agzindan ne ciktigini bilmeden de soyluyo olabilir bunun icin adamina gore degisir

0

alırım ama cidden dediğine inandığım eleştirileri dikkate alırım laf için eleştiriyorsa ağzımı açmam o huya devam ederim ama cidden gerçekten benşmde rahatsız olduğum kendinden bir eleştiri yapıyorsa dikkate alırım ve düzeltmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım

0

eleştiriye göre bakarım benim gözümde nasıl utanmadan çekinmeden lafımı sokarım.

0

aslında bu biraz karşımdakinin beni eleştirdiği üslubuna bağlı. çok sevdiğim bir insansa yumuşak bir dille bana yanlışımı göstermeye çalışıyorsa eğer elbette ki dikkate alırım. ama beni küçük düşürmek amaçlı yapılan bir eleştiriyse eğer bu ben de aynı şekilde karşılığını veririm. insan zaten konuşurken niyetini belli eder diye düşünüyorum.

0

evet bana yapılan eleştirileri dikkate alırım ve dikkat etmeye çalışırım. kendime de öz eleştiri yapabilen biri olduğum için bu benim için bir sorun teşkil etmez. karşımdaki insan beni kırmadığı müddetçe eleştiri yapabilme hakkına sahiptir. benim için sorun olmaz aksine bir uyarı gibi algılarım. eleştiriye açık bir insanımdır. insanların benim hakkımda fikirlerini paylaşması benim hoşuma gider. eleştiri bile olsa onu almaya ve düzeltmeye çalışırım eğer ben de öyle olduğunu düşünüyorsam.