0

biz bir sitede aktif olalim. siteye bir kazandiralim. ne kadar kazandiklari belli olur derdim bu soruyu ilk soruldugu zaman. daha reklam gelirleri alinmadan birsey demek güç derdim. ama simdi diyorum ki siteye odenen reklam gelirlerinin iyi oldugunu dusunuyorum. kazanclar iyi olmali. cunku bu kadsr yarisma yapiliyor, iki kati kazanc etkinligi yapiliyor. demek ki kendilerine de guveniyorlar odemeleri yapmak icin ve kazanc sagladiklari icin... bizim de onlsra destek olup daha fazla kazandirmamiz gerek. tabi kii daha fazla kazanmak istiyorsak. gerci ben aklimdaki istedigim limite ulasana kadsr buradayim, ondan sonra pek aktif olmayi dusunmuyorum. malum gunluk yasamimdaki seyleri aksatiyorum burada kazanacagim diye. belli olan limitimi tamamladiktan sonra sitryr girisimi azaltacagim. ama size basarilar, kolayliklar diliyorum sitede. eminim hem site yonetimi hem sitedeki diger arkadaslar iyi kazanclar elde ederler.

0

patronlar tek deilde tabık o işyerındekı toplam kişiler uzerinden işyerinin yaptıgı ıslere bakarak buyuk paralar kazanan yerlerde var.

0

tabikide onlar daha çok kazanıyor. ama bizlerede is veriyorlar sonuçta biz belki yapmamız gereken işi yapıyoruz ama onların sorumlulukları daha fazla bence ileride kolay değil calisanlarda tabi onlar kadar kazanamaz ama birilerine is vermeleri de gerçekten iyi güzel birsey.

0

kazaniyordur birşeyler millet iki haftada götürüyor yuzlukleri patronlar daha fazla kazaniyordur sonuçta onlar patron biz calisaniz

1

ilk günden başlanmış kendi kazancınızdan önce başkasının kazancını hesaplama muhabbeti. biz bu gidişle yakında altın yumurtlayan tavuğu keseriz. allah bereket versin kazanıyorlar ki bizlere ve dağıtıyorlar.

0

ben taseron olarak calisiyorum taseronun amaci zaten isci üzerinden para kazanmaktır benim primim 2200 civari ama 1600 aliyorum yani patron her iscisinden aylik en az 600 tl kazanıyor.

0

ne iş yaptığınıza ve kaç tane çalışanının olduğuna göre falan değişir

0

baya yüklü bir miktar kazandığı kesin

1

bence sponsor / reklam almadıkça henüz gelir elde ettiklerini düşünmüyorum

1

bayabi kazanıyordur bence bizde 3 kuruş için soru cevaplıyoruz keşke biraz daha gelse para iyi olurdu .