1

mükemmel bir detay cidden tebrik ederim tebrikler

1

soru sormak da cevap vermek de kişinin kendi tercihidir. kimse şu soru sorsun şu cevap versin diyemez. lakin şöyle bir durum var soru sorunca az kazanıyorsun ama soru sormak da fayda sağlıyor sonuçta. mantıklı ve kaliteli sorular sormak daha doğru bana göre tıpkı mantıklı cevaplar vermek gibi. cevapları uzun yazımçnca daha fazla kazanıyorsun. uzun olması yetmiyor o konuyla alakalı olmak zorunda. sorumani zaten inceliyor. soru soranlara cevap alamadıklarında beyin bedava modu aktifken veya cevap alamadığı sorulara kendileri cevap verirse daha doğru olur. herkesin cevap ve soru sorma hakkı vardır. beyin bedava modu açıkken çoğu kişi siteye uğramıyor bile ama beyin bedava modundan çıkmak için ceremesini bizler çekiyoruz. sürekli ana sayfaya aynı cevapsız soruların düşmesi insanı kasıyor. soru soran kişiler buna dikkat etmelidir. cevap verilmiyorsa kendim cevaplasan daha faydalı olur.

0

bilemiyorum artık. millet soru sorma açık diye birden saldırıyor. beyin bedava modu açılınca herkes kendi sorusuna cevap verse o kadar sürmwyecek ama. dediğin gibi cevaplardan daha fazla kazanılıyot

1

insanlar soru sorarak cevap verdikleri kadar para kazanamıyor ama böyle basit ve kısa cevaplı düşünülmeden sorulan sorular ile bir şekilde para kazanmays çalışıyorlar ancak cevap veren insanlar için bu durum öyle sorun haline geliyor ki bu tür sorulara itibar bile etmek istemiyorsunuz açıkcası çocukça saçmasapan şekiller de hızlı hızlı cevaplar yazarak işi geliştirmeye çalışıyorlar. yani bu beni ilgilendirmez herkes istediği soruyu sormakta özgürdür netice de ama bu sefer de beyin bedava sistemi devreye girince o sorulara da cevap vermek zorunda kalıyorsunuz ve eziyet oluyor resmen hiç bir kazanç elde edemediğimiz basit sorular haline geliyor bu. işin aslı da şu yazan kişinin de karşısına sorduğu o soru çıkıyor ve kendisinin decevap vermesi gerektiği durumlar olabiliyor neden bu kadar hazır cevap insanlar var anlayamıyorum bu kadar kısa ve anlamsız sorular barındırmak nedendir. biraz düğmeli ve ğretmeliyiz aklınıza soru gelmiyorsa da en fazla cevap yazarsınız üşengeçlik midir nedir bu durum nedir neden böyle sorular meydana çıkıyor insanların aklına bunlar mı geliyor anlaması zor gerçekten.

0

soru sormayı bende denedim ama o kadar da kazandırıcı bir yöntem değilmiş. daha doğrusu dürekli soru sormak bana göre değil. ben yine cevaplarda takılayım. arada aklıma soru gelire sorarım. onun dışında pek soru soracağım diye uğraşmam.

0

yerine göre değişiyor mesela bir bot defteri açıp sorularınızı peşpeye sıralayıp belli bir zaman ayırıp sorduktan sonra anasayfaya dönüş yapıp sorulan yeni sorulara cevap yazmak hedeflediğiniz gelirden daha yüksek bir şekil almış olacak ve bu sizin için artı bir yol olacak. kazancınızı daha da arttırmak istiyorsanız da mümkün olduğu kadar fazla karakter kullanarak cevap yazmak. referans olarak da arkadaşlarınızı çağırırsanız ileri de kazandığı miktarın belirli bir kısmı kadar size de kazandırmış olacak buda güzel bir teşvik primi oluyor.

0

valla bende denedim peş peşe soru soemayı ama cevap verdiğim zamanki kadar çok çabuk atlamıyor. 100 soru soracağım da iki tl kazanacağım. ben o iki tl yi cevaplarla çok güzel yapıyorum. birde öyle 100 cevap yaz ya da daha fazlasını yazayım diye uğraşmıyorum. mümkün olduğunca yorum yapabileceğim sorulara gidiyorum ve yorumumu yapmaya, cevabımı uzatmaya çalışıyorum kazancı daha da arttırmak için. yani soruda aslında kazandırıyor ama. bazı arkadaşlar gibi atasözlerini açıp peş peşe atasözü sorarak ya da yemek sorarak, isim anlamı sorarak sizleri boğmak istemiyorum. her zaman farklı sorular bulamıyorum çünkü. farklı sorular buldukça ilk önce kaydederim ben soruları daha sonra öyle peşpeşe soruyorum sizlere. maksadım siteyi aynı sorularla boğup sizi rahataız etmemek. ve gerçekten uzun yazılan cevaplarda daha fazla kazanç olduğu için mümkün olduğu kadarıyla uzun yazmaya çalışıyorum cevaplara.

1

bana göre ikisi de mantıklı yani hızlı hızlı soru sorup para kazanmak da önemli veya uzun uzun cevap vererek para kazanmak dönemde vs 1 cevap yazana kadar 1 dakika geçiyorsa 1 dakikada 20 kuruş kazanıyorsanız 1 dakikada 10 tane soru sorun yine 20 kuruş kazanın soru başı iki kuruş kazanırsınız bence ikisi de mantıklı görünüyor ikisi de kazançlı olabilir.