1

1000 izlenmeye 1.43 lira verdiğini okumuştum youtube'un. tabi esktralar hariç rakam bu, ekstralarda reklam tıklamalarından elde edilen gelir galiba.

0

youtuber'ların videosunun tıklanmasına bağlı olan bir şey kimisi 5 milyar kazanıyor, kimisi 7 milyar kazanıyor. ayda gerçekten onun için rekor kırması lazım kıran youtuberlar de var yani iyi bir kazanç elde ettiklerine eminim dir iyi bir kazanç elde etmiş olmasalar zaten gibi işlerle uğraşmazlar. mesala birkaç tane tanıdığım youtuber var. mesala taylan kaya arkadaşım olur kendisi gerçekten de çok güzel para kazanıyor arkadaşım olduğu için biliyorum .kendisi beste yazıp youtube'a atıyor ve çok tutuluyor gerçekten de hayranları bile çok diyebilirim.

0

kanalın abone sayısına göre ve videoların izlenme oranlarına göre değişiyor. mesela birisi ayda 1000 tl kazanırken kimisi ayda 50000 tl kazanıyor. sadece verilen emek önemli. ne kadar emek verirse o kadar çok takip edilir ve videoları o kadar çok izlenir. bu durumda ne kadar çok izlenme ve takip sayısına ulaşırsa o kadar çok para kazanır.

0

youtuberlerin izlenmesine ve abonesine gore para kazanmalari değişiyor