0

en sevmediğim ulaşım aracı trendir.çok rötar yaparlar.birde bu aralar çok tren kazaları oluyor onun için sevmiyorum.

0

motorsikleti hiç sevmem sebebi ise kazaların kaçınılmaz olması bana sanki motorsiklet kulkanıcıları risk alıyorlarmış gibi geliyor gerçekten bir yandan hayran kalıyorum bir yandan da üzülüyorum ve de korkuyorum oyüzden sanırım sevemiyorum bu ulaşım aracını

0

en sevmediğim ulaşım aracı işyeri araç servileridir. hele de şoför çok yavaş sürüyorsa. araç çok kötü ise yol çekilmiyor kardeşim. öte yandan ses çıkaran motorsikletlerden de nefret ediyorum.

0

en sevmediğim ulaşım aracı, minibüslerdir. çünkü ağzına kadar müşteri almasından dolayı, o arabada erkek,kadın var demeden arabayı doldurması.

0

ihtiyacim hangisiyse o dur en sevdiğim tabi deniz havasi almak istersem başka gemi

0

en sevdiğim ulaşma ve aracı her zamanki gibi kendi arabam olur çünkü kendi arabam olduğu için çok rahat hat istediğim yere ve çok rahat bir şekilde gitme imkanı bulabiliyorum eğer otobüs ve tramvay metro olsun buraları birazcık kalabalık olduğu için bunları tercih etmeye özen gösteriyorum o yüzden en yakın zamanda altına bir araba almayı planlıyorum inşallah dileklerim boşa çıkmaz.

1

istanbul'da metrobüsler aşırı kalabalık.. metrolarda kalabalık oluyor ama sirkülasyon daha çok oluyor duraklara geldikçe.. inen.. binen..