1

bu herkesin konfor anlayışına, korkularına ve maddi durumuna göre değişir. ben hiç uçağa binmedim mesela, biraz korku da var bu konuda. otobüs yolculuklarınıda severim artık eskisi gibi değil çok konforlu. ama favorim hızlı tren. hem rahat hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

son zamanlarda yaşanan kazalar oldukça üzücü olsa da benim için halen favoriliğini kaybetmedi.

0

bu genel olarak insandan insana değisen bir sorudur ben şuan çalıştığım işyerine hep servisle gidiyorum 11 aydır bu işyerindeyim ve ulasım aracı kullanmadım hiç ancak önceden en sevdiğim ulasım aracı metroydu çünkü aynı fiyata beni gitceğim yere daha hızlı götürüyor bence bu soruya çoğu insanın cevabı metro olucaktır sebebi ise gitceği yere daha hızlı götürmesidir benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

bu tabii ki kişiden kişiye göre değişir. boşuna dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz diye. ben en çok otobüs yolculuğunu seviyorum. genelde de tek olmayı tercih ederim. zamanı olmayanlar uçak tercih eder. ki benim genelde zamanım olduğundan otobüs kullanırım. bir kaç kere trenle de yolculuk yaptım fakat tren yolculuğu uzun olunca biraz sıkıntı oluyor eğer tekseniz. gerçi onun tadı da orada kalabalık bir grupla uzun bir tren yolculuğu da gayet zevkli geçiyor. bir arkadaş grubunuzla uzun bir tren yolculuğuna çıkmanızı mutlaka öneririm. ölmeden yapılacaklar listesine kesinlikle eklenmeli diye düşünüyorum.

0

en sevilen arac metrodur dsha hizli gitmek istedigimiz yere daha cabuk ulastigimiz icin .