0

ya vücuduna aldığın yabancı maddelerden olur, ya da heyecan türü farklı duygulardan dolayı olur. ikisinden de değil dersen, sürekli ve sebepsizce oluyor dersen de genetiktir. evet genetik olarak el titremesi de oluyor, birkaç yıl öncesine kadar da onun tedavisi yokken şu an var olduğu söyleniyor fakat etkili bir tedavi midir bilmem

2

nörolojik bazı rahatsızlıklardan, aşırı kafein alımı ve sigara kullanımı, kansızlık, stres gibi sebepler el titremesine neden olan bazı sebeplerdir. ayrıca bazı ciddi rahatsızlıklar da el titremesine neden olabilir. özellikle parkinson hastalığında el titremesi çok görülür. beyin ve beyincik hastalıkları,b12 eksikliği, epilepsi , ms hastalığı, polinöropati ve zehirli guatr hastalığı olanlarda da el titremesi görülür. eğer size rahatsızlık verecek derece de bir el titremesi sorunu yaşıyorsanız mutlaka doktora görünmelisiniz.

1

el titremesi genellikle olabilecek özelliklerden biri kan şekerinin düşmesi olabilir veya hatta parmaklarımızda herhangi bir sağlık sorunundan kaynaklanabileceğini düşünebiliriz bunun için doktora yaptı sağlık ocaklarına başvurmanız gerekmektedir kan testi vesaire yaptırarak dan kendimizi önlem altına almamız gerektiğini düşünüyorum.

0

sinirsel bir hastalıktır ya da psikolojik bi rahatsizlık olabilir.