0

o insanları gördüğüm zaman üzülüyorum. herkes iyi bir hayatı hakeder bence. onların da bizden bir farkı yok ki. farklı bir aile yada koşulda doğmaları onları o hayata itmiş durumda. bizde olabilirdik. onları hakir görüp aşağılayan insanlardan nefret ediyorum. keşke elimde sihirli bir değnek olsa hepsinin hayatına dokunabilsem. madem dokunamıyorum, onları eleştirerek onlara gölge de etmiyorum. umarım bir gün herkes güzel bir hayatı yaşar.

0

ekmek paralarının peşindeler. bizim eve şişe su alınır. yani 5 litrelik sular. onların şişesini atacağım zaman bazen sokaktan geçerken ya da çöp konteynırlarını karıştırırken bunları da alıyor musunuz diyorum evet derlerse veriyorum onların eline. sıkıştırıp atıyorlar ya arabalarına. ve inanır mısın benim gördüklerim en aznıdan. imanlı kişiler. namazında niyazındalar.. sokakta çok denk geliyorum namaz kılmalarına. üstleri başları pis oluyor ya ondan dolayı camiye girmek istemiyorlar öyle pis üst başlarıyla. :)

1

genelde zorunluluktan ve ekmek parası için yapıldığı düşünülse de, genellikle çok para kazandırdığı için tercih edilen bir iş. bir de geri dönüşüm olarak da çok faydalıdır.

1

kendi ekmeğinin peşine düşen insanlardan sadece birkaçı.

0

dogru yapana helal lokma icin yapana saygi duyuyorum

1

valla cok iyi para kazaniyorlar ne diyelim allah bereket versin.

0

insanin kendi tercihi saygi duymak gerek hiç olmaz iş beğenmemezlik yapmıyor..

1

dilenmiyor ne güzel ekmeğini çıkartıyor

0

allah kolaylık versin onlara ekmek parası işte kazanç nereden gelirse

0

geçim kaynağı olarak her normal insan gibi çalışıp para kazanmaya çalışıyorlar

1

en azından çalıp çırpmıyorlar kendi işini yapıyorlar