0

ögrenci oldugum icin evet yaşıyorum ve simit ayranı eskiden 1 tl ye alırdık şimdi simit ayran bile 3.5 tl oldu sıkıntı yaşıyorum ben asgeri ücretle calışan bir kişi de sıkıntı ceker 2020 tl alıyor ve ev kiraları 1000 tl den aşşagıya yok.

0

tabiki yaşıyoruz evde 5 kili var 5 kişide ben dahil çalışmıyor üniversite sınavına çalışıyorum iş bulursam inşallah çalışmayı düşünüyorum.

0

gerçekten ülkemizde bu gibi sıkıntılar çok yaşanıyor. ama allaha şükür çok büyük sıkıntımız yok bir şekilde geçinip gidiyoz ama bana kalırsa şu zamlar yerine indirim uygulanması şundan 5-6 yıl önceki zamanlar aklıma geliyor. inanın 3 ekmeği 1 liraya alıyordum. şimdi ise sadece 1 ekmeğin fiyatı 1,25 lira bu konularda çoğu insanlar çok büyük sıkıntılar yaşıyo ülkemizin kesinlikle yardımcı olması gerekiyor.

0

öğrenci olur da geçim sıkıntısı yaşamayan yoktur bence birde zam gelirse ne güzel...

0

hemde hayatin her alanında işyerinde yaptığım mesailerden bile vergi kesiliyor ayda iki bin lira vergi ödüyorum beden işçisi olarak buda haliyle beni bizi yoruyor bütçemizide bedenimizde

0

suanda gecim sikintisi yasamayan oldugunu dusunmuyorum toplumun her katmanı bunu yasar.

0

asgari ücretle çalışan biri olarak oldukça fazla geçim sıkıntısı çekiyorum.

0

ürün zamları ve vergilerden dolayı ülkenin tabi ki birçok kesimi geçim sıkıntısı yaşıyor.doğal olarak bunun içinde bende varım

0

evet yaşıyoruz herseye zam asgari ucrete zam yapmazlar

0

bu enflasyon oranlarıyla ve maaş zamlarıyla çoğu kişi geçim sıkıntısı yaşıyoruz maalesef.