0

gecim sikintisi gercekten zor... hele istanbul gibi bir yerde tamamen zor. cunku adim atsan para. o derece soyleyryim. birde maasin asgari ucret veya azicik ustu olsa bile sikinti... evini mi gecindire eksin, yola mi vereceksin parw. hep dert bunlsr. gecim sikintisi hep

0

valla geçim sıkıntısı en çok yeni evlileri zorluyor.cicim ayı diyolar ya yalan geçin sıkıntısına düşünce insan tek derdi o oluyo.

1

enflasyonun sürekli arttığı maaşların yerinde saydığı bir dönemde geçim sıkıntısı elbette zor. hele de bir ailenin geçimi sadece sana bağlıysa. asgari ücretle geçinmek çok zor hele ki büyükşehirde yaşıyorsan ve evin kiraysa.

0

bu dönem içerisinde gerçekten geçim sıkıntısı yaşayan birçok insan vardır. çünkü şu anda aldıkları para düşük buluyollar ve artık her şeyin pahalı olduğunu görebiliyoruz. bu yüzden biraz daha idareli kullanmamız gerekiyor paramızı. eğer aileniz ile birlikte yaşamıyorsanız geçim sıkıntısı oldukça yaşayacağınızı söyleyebilirim.

0

bu devirde geçim sıkıntısı çoktur. herşeyin pahalı olması herşeyde gereksiz vergi alınması hatta bu vergilerden bazı insanların faydalanıp elinde bulunan malzemelere veya mülklere ihtiyacı olmadan zam koyması sonucu geçim daha da zorlanmaktadır.

0

evet bu devirde geçinmek oldukça zordur.çünkü her şey pahalı ve asgari ücrette çok düşük olduğu için insanlar geçirmekte zorlanıyorlar. özellikle de üç ve üçten fazla çocuğu olan insanlar daha çok sıcak geçim sıkıntısı çekmektedirler. çünkü böyle insanlar sürekli para harcamak zorundadırlar özellikle de çocuklar büyüdükleri zaman daha çok istekleri artacağı için asgari ücretle geçinen bir insan çok zorlanacaktır.