0

öncelikle kitap alırken zevklerinizi göz önünde bulundurmanız lazım ve okuyabileceğiniz bir kalın kitap alın gidip de çok kalın bir kitap alıp onu okuyamazsınız ilk başlarda çünkü o size sıkıcı gelir çünkü o kitap bitmez oku oku ilk önce ince ve orta kalınlık ve kitapları okuyan alıştıktan sonra kalın kitaplar geçersiniz kimisi kitap seçerken dikkat edilecek konular ne falan yani beğenmediğiniz konularda kitap alırsanız onu da okuyamazsın ne kadar ince olursa olsun

0

kitap alırken kitabı kendi zevkinize göre seçmelisiniz. daha sonra kitabın diğer marketlerde ve internet sitelerindeki fiyatlarına bakmalıyız ve en uygun olan fiyattan kitabınızı almalıyız.

0

kitap alırken kitabın içeriğine bakmalıyız yayınevine bakmalıyız en çok satanlar listesinde var mı ona bakmalıyız

0

kitap alırken öncelikle dikkat edilmesi gereken bir konu var. hangi tür kitapları hangi yazarları okumayı seversiniz. bunlar her şeyden önemlidir. bunun yanında kesinlikle bandrollü bir kitap almalısınız. korsan kitap korsan ürün emek hırsızlığıdır. örneğin burada bile bir ufak sözlerinizin çalınması sizin üzülmeniz için yeter. korsan kitaplarda yazarlara hiçbir zarar verilmez.

0

bir yerden kitap alırken, ilk önce kitabın orijinal olup olmadığını kontrol etmemiz gerekiyor. ısbn kodu ile araştırma yapabiliriz ya da kitabın hologramına dikkat etmemiz gerekiyor.