0

bu sezon şampiyonluğunu ilan edeceklerine hiç ama hiç şüphem yok. rakipleri ile arasında çok fazla puan farkı ortaya koymuş bir takım. şu an ligde o kadar rahat bir durumdalar ki, uefa şampiyonlar ligi'ne konsantre oldular. kesinlikle bu sene şampiyon juve.

0

buyuk bir supriz olmazsa ronaldolu juventus bu senede sampiyon olcaktir

0

yine bu sene şampiyon olacaklarını görüyoruz.

0

italya liginde son 7 yıldır neredeyse ülkeyi domine eden, ve artık sıkıcı bir hale gelen juventus hegamonyası hiç şüphe yok ki bu sene de devam edecek gibi duruyor. mevcut puan durumu neredeyse kusursuza yakın kadrosu ve artık cristiano ronaldoları'nın olmaları bunun çokta uzak olmadığını gösteriyor. onlar için esas problem ise şampiyonlar ligi. böylesine muhteşem bir kadroya sahip olup ligi her sene domine ettiklerini göz önünde bulundurursak insan acaba o sene bu sene mi demeden yapamıyor. 2000' li yıllardan itibaren avrupa da en büyük kupaya ulaşamayan juventus bu sene acaba bu özlemine son verir mi ? kaldı ki cristiano ronaldo gibi tam bir winner( kazanan) oyuncuya sahipken hiç olmadıkları kadar yakın oldukları düşüncesindeyim. bu kadro yapısına bakıp ya bu oyuncular gidince acaba ne yapacaklar diyorsanız son derece yanılıyorsunuz, çünkü juventus sadece parayı basıp oyuncu alan değil alt yapıdan oyuncu çıkarıp geleceğe yatırım yapan( kean buna en iyi örnek) bir kulüptür.

0

italya ligi'nde baktığımız zaman juventus takımı gerçekten çok başarılı bir şekilde ilerliyor. bu sezon özellikle cristiano ronaldo gibi çok yetenekli bir oyuncu aldılar real madrid takımından. bu yüzden de büyük bir ihtimalle yine bu sezonşampiyon olacaklarını ve zirveyi bırakacaklarını tahmin etmiyorum. kadro olarak diğer takımlara karşılık çok iyi olduklarını ve bazı bölgelerde eksikleri olsa dahi şu anda italya ligi'nde çok başarılı şekildeler. özellikle defansı çok güzel ve kolay kolay gol yiyen bir takım olmadığını görüyoruz juventus takımının. inşallah bu sene de zafere ulaşacaklarını ve şampiyon olacaklarını tahmin ediyorum.

0

bana göre juventus cristiano ronaldo'yu alarak büyük bir transfer hamlesi yapmıştır diye düşünüyorum. bu sene yine niye çok iyi başlangıç yapan juventus şu an en yakın takipçisine 5 puan fark atmış durumda bana göre napoli ile şampiyonluk için kapışacak'dır.ancak juventus çok rahat bir şampiyonluk olacaktır diye düşünüyorum. ben senin sonunda juventus'un en az napoliye 5 puan fark atarak şampiyon olacağını düşünüyorum. napoli son senelerde iyi bir çıkış yakaladı. juventus takımını bir türlü durduramıyor. ben bu sene yine juventus takımının şampiyon olacağını düşünüyorum.