0

juventus italya ligi'nde yoluna emin adımlarla gidiyor. yanılmıyorsam italya ligi'nde art ardına 7 sezondur lig şampiyonluğu ya yaşıyorlar.ama puan kayıpları bu sıralar çok can sıkıyor. geçen hafta atalanta'ya 3-0 gibi bir skorla yenildiler. bu hafta ise evinde konuk ettiği parma ile 3 -3 gibi bir skor ile berabere kaldılar. iki haftadır puan kayıpları yaşıyorlar ama bu onların şampiyon olmamasına engel değil. ronaldo'nun olması ve oynaması bazen yetmiyor olabilir. işler yolunda gitmeyebiliyor bazen. bakalım ama şampiyon olacaklarına şüphem yok. güzel bir tecrübe ronaldo için . gittiği kulüpte yine lig şampiyonluğu alacak. umarım şampiyonlar ligi kupasını da alır. juventus takım olarak da şampiyonlar ligi kupasını çok istiyor ama hep direkten dönüyor. finallerde kaybediyorlar.
juventus'un takım oyununu ve oyun anlayışını çok beğeniyorum. elimde çok iyi mevkilerde oyuncular var.

1

juventus şike sonrasındaki süreci çok profesyonelce yönetti. napoli zorlayacak gibi görünse de ronaldo gibi bir faktör sizi her zaman şampiyonluk yarışında bir adım öteye taşır.

0

kaliteli kadrosuyla en buyuk kozuda real madriden aldigi ronaldo var bence bu senede supriz olmazsa juventus sampiyon olcaktir

0

ben olur cok iyi bir takimi var hatda ronaldonu trasfer etdikden sora daha iyi bir perfermas gostericek bence

0

juventus son 7 yıl arka arkaya italya ligi şampiyonluğu oldu, ellerinde higuain pirlo pogba gibi isimlerle beraber. bu sezona real madrid'in yıldız oyuncusu cristiano ronaldo'yu transfer ederek , dünyanın çok büyük ilgisini dikkatini üzerlerine çekti juventus ve şimdi artık ronaldo oldukça bir numaralı gözde kulüp oldular. bu bazen ters tepki yapabilir ama juventus adına bu ilgi alaka çok ölümlü sonuçlar verecek çünkü yedi yıl şampiyonluğun yanı sıra bu kulüp, küme düşürülmüş, bütün futbolcuları bırakıp gitmiş,alt üst olmuş bir kulüp nerden nereye geldi. bunu altından da kalkarlar, bu sezon şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kazanarak kupayı müzesine götürecekler gibi.benim en büyük favorim ligde de şampiyonlar ligi'nde de juventus, bu sene de şampiyonlar ligini kazanamazsalar da olmaz artık diyecem yani.

0

olmaya en büyük aday bence kalite olarak kadro olarak çok sağlam ve çok iyiler en çok hak eden takım diyebilirim bide inter bu sene ikisi çok iyi

0

kesinlikle şampiyon olur çünkü denginde bir rakip yok