1

plastik maddeler içerisinde bol miktarda zararlı kimyasallar bulundurduğu için sağlığımız açısından zararlıdır. ayrıca plastikler doğada da çok geç çözümlü için bize olduğu kadar çevreyede zararı vardır.

0

bana göre plastik zararlı yani yıkasam bile hani onun böyle mikropların çıkacağını zannetmiyorum bana göre en sağlıklısı cam yani onun için ben bebeğimi biberonunu bile alırken her seferinde cam alırım. plastik zararlı atık maddelerden çıkıyor yani sonuçta böyle ne bileyim bana zararlı yani

0

plastik gerçekten zararlı bir atıklardan uyuştuğunu görebiliyoruz.doğa için özellikle çok zararlı olduğunu söyleyebiliriz ve doğadan gitmesi bayağı bir zaman alıyor.onun için doğayı fazla kabul etmememiz lazım ve insan olarak daha çok özenli bir şekilde oralar oralar da bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum.

0

evet bence zararlıdır aslında ayno plastik ürünleri fazla kullanmak zararlıdır nedeni ise mesela cam bir biberonu kaynatıp kullanabiliyoruz istediğimiz ısı derecesinde fakat bu plastikler için faydalı olmuyor ısıya bile dayanıklı değil çoğu plastik yeterince steril de olmuyor ben biberondan yola çıkarak söyledim bunları ama verilebilecek bir çok örnek varfır illa ki.