0

hayır bırakmadım. çünkü değer verdiğim insanlara ailem gibi davranır onları yarı yolda bırakmam

0

sebepsiz yere deger verdigim bir insani yari yolda birakmadim.deger veriyorsam zaten her sekilde yaninda olurum onu uzmek,kirmak,incitmek istemem.

0

evet daha önce çok değer verdiğim birini yarı yolda bırakmak zorunda kaldım . buna mecbur değildim . böyle olmayabilirdi belki . kendime göre mecburdum belki de bilemiyorum . birinin size karşı olan tutumu ve davranışları sizin için önemli olabiliyor . yani onun size olan tutumları ona ne kadar değer verirseniz severseniz sevin bunlar sizi ondan uzaklaştırıyor . kendinizi dinlemeye başlıyorsunuz onu düşünüyorsunuz ve düşündükçe bazen gitmenin daha doğru bir karar olduğunu düşündüğünüz oluyor . belki de böyle hayırlısıdır bilemeyiz . ancak elimden gelen çabayı sarf ederken bunu yaptığım için geçmişe dönük pişmanlık yaşamıyorum bu konuda . evet çok değer verdiğim birini istemeden de olsa yarı yolda bıraktığım olmuştu . acı çekmek istemedim ve sevgisini içimde bitirdim . böylelikle onu kendiyle bir başına sevgisiz ve belki de yarı yolda birakmiş oldum .

0

ben kimseyi yarı yolda birakmadim suçluluk gibi hissederim ama beni yarı yolda bırakan oldu bu arkadaş olsun yakınım olsun hepsini gördüm bunun için kimseye guvenmiyorum herkes işine geldiği gibidir insanları yarı yolda birakabiliyorlar

0

en çok değer verdiğim insanı yarı yolda bırakmışlığım olmuştur, bilmiyorum. bunu en çok değer verdiğim insanlara sormak lazım. ancak, kişisel olarak en çok değer verdiğim insanların beni yarı yolda bırakmalarına çok tanık oldum. demek ki insanlık hali, ben de yapmışımdır. eğer şimdiye kadar bununla ilgili bir şikayet ya da haber gelmediyse o değer verdiğim insanlar bana o kadar değer vermemiş, yarı yolda bırakmalarımı umursamamışlar demektir. üzerinde durmaya gerek yok, hayat devam ediyor dostum.

0

ben bana sırtını dönmeyen kimseyi yarı yolda bırakmam .

0

hayatım boyunca hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım ve asla bırakmam! madem ki o yola beraber cıktık ne olursa olsun o yolu bitirene kadar beraberizi.

0

ben sevdiğim insanı yarı yolda bırakmadım da beni bırakan çok oldu.